Digital Marketing Stage beschikbaar bij dit bedrijf in Utrecht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Digital Marketing Stage
 • Wanneer
  Juni 2024 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 per maand
Taakomschrijving

Over dit bedrijf

dit bedrijf is een snelgroeiend internationaal georiënteerd virtual reality/augmented reality bedrijf met kantoren in Utrecht, Nederland en Keulen, Duitsland. Virtual Reality is een techniek waarmee je door middel van een bril een andere wereld in stapt. Augmented reality plaatst hologrammen in de werkelijke wereld. Wij leveren aan onze klanten VR/AR hardware en services. We helpen bedrijven zoals Rituals, Coca Cola, Heineken en Douwe Egberts door middel van advies, excellente services en passende software.

dit bedrijf is een divers bedrijf bestaande uit marketing specialisten, een operations afdeling, sales en logistiek. Daarnaast zijn we ook betrokken bij VR Owl, een software solutions organisatie met developers, 3D artists en creatieve concept makers. De gemiddelde leeftijd ligt onder de 30, de sfeer is informeel, maar onze ambities zijn groot. Je zal starten op het kantoor in Utrecht waar je onderdeel wordt van het sales & marketing team.

Werkzaamheden

Wat ga je doen

Als digital marketeer stagiair ga je zorgen voor meer traffic, hogere conversies en lagere kosten. Je leer over het uitzetten van een strategie waarbij je kijkt hoe wij via advertenties, zoekmachine optimalisatie, digital marketing campagnes, nieuwsbrieven en social meer rendement halen. Je leert alles over rankings, seo, sea, linkbuilding, content -en social media marketing. Je leert werken met diverse tools en technieken zodat je zelfstandig aan de slag kunt.

Gewenste profiel

HBO Marketing of een vergelijkbare opleiding

Minimale stageperiode: 20 weken, zo snel mogelijk

dit bedrijf is op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige stagiair die verantwoordelijkheid aan kan. Fouten maken mag, je bent hier om leren. Iemand die initiatief toont, eenvoudig contact legt met collega’s en een mee wil groeien in ons bedrijf.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en dynamische stageplek met voldoende ruimte om je te ontwikkelen en te leren van collega’s
 • Werken met virtual-en augmented reality op wereldniveau samen met een hecht team met torenhoge ambitie
 • Aan tafel met merken als Adidas, Rituals, Porsche, Huawei, Chevrolet, KNVB, Booking en meer
 • Een inspirerende werkplek met een een goede lunch, vette VR games, stagevergoeding en een gezellige vrijdag middag borrel met een biertap

We kijken naar je uit!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

VR Expert

VR Expert
 • Elektronica, Componenten en halfgeleider productie
 • Klein (10-49)
 • Utrecht, Nederland

VR Expert is Europa’s leidende leverancier van VR & AR hardware. Onze missie is om bedrijven te helpen met het succesvol implementeren van VR & AR hardware oplossingen gecombineerd met de juiste software.

Wij zijn sinds 2012 actief en hebben inmiddels 25 + experts, die meer dan vier talen spreken en werken vanuit kantoren in Nederland en Duitsland. Wij leveren wereldwijd maar hebben webshops voor Benelux, DACH en Frankrijk met het doel dit aantal binnenkort te verhogen en uit te breiden naar nieuwe markten.