Stage Meeting & Events op een unieke locatie in hartje Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Meeting & Events
 • Wanneer
  Mei 2024 15 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 per maand
  Salaris nog te bespreken
Taakomschrijving

dit bedrijf

dit bedrijf Centraal Station en dit bedrijf Papendorp zijn vijfsterren high-end werkomgevingen. Bij dit bedrijf draait alles om inspiratie, interactie en het faciliteren van ontmoetingen. Het resultaat is een werkomgeving waar je je niet alleen prettig voelt en efficiënt werkt, maar waarin je ook onderdeel wordt van een betrokken groep mensen.

dit bedrijf COLLECTIV

dit bedrijf Collectiv is ons creatieve meeting- en eventsconcept, onderdeel van dit bedrijf. Collectiv is een serie van 7 unieke, multifunctionele meeting- en eventsruimtes waarin je samen werkt, samen ideeën en ervaringen uitwisselt en samen resultaat boekt. Van auditorium tot dakterras, van scrum rooms tot boardroom en van break-out ruimtes tot ons best bewaarde geheim, onze zeer exclusieve private meeting room The Pavilion gelegen op Papendorp. Collectiv is warm, persoonlijk en behoort in service, uitstraling en faciliteiten tot de top van de evenementenmarkt.

Werkzaamheden

HOE GAAT JOUW STAGE ERUIT ZIEN?

Hospitality zit in je DNA en organiseren kun jij als de beste. Je ondersteunt de events afdeling met het maken van reserveringen en overige administratieve taken die hier uit voort vloeien. Als commercieel organisatietalent weet jij als geen ander hoe je de verwachtingen van onze gasten kunt overtreffen! Je zal ons operationele team assisteren bij het ontvangen van de gasten en zorgen dat het programma precies klopt zoals van tevoren is afgesproken. Verder assisteer je bij klantevenementen en lever je een bijdrage om dit bedrijf Collectiv verder te laten groeien.

Wat bieden wij

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

Wij zijn een hecht team van collega’s en gastvrijheid zit in ons bloed. Met veel ervaring in de top van de hospitality weten we jou mee te laten groeien in het 5 sterren niveau wat wij nastreven. Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van events & relatiebeheer en wij begeleiden je daarbij. Wij weten dat details het verschil kunnen maken en streven om samen als een team het maximale van onszelf te vragen. Met een gezonde dosis humor wordt ons harde werken vaak beloond, deze successen vieren wij graag samen en hier krijgen wij, en hopelijk jij straks ook, energie van!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Utrecht, Nederland