Communicatie stage beschikbaar | Zet het Ijsselmeer op de kaart!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Communicatie stagiair
 • Wanneer
  September 2024 20 - 26 weken 24 - 32 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 per maand
  300
Taakomschrijving

Het IJsselmeer zoekt een stagiair communicatie met ideeën om het Blauwe Hart van Nederland met hulp van LinkedIn op de kaart te zetten.

Werkzaamheden

Onze doelgroep zit vooral op LinkedIn, althans dat denken wij. Maar is dat ook zo? En nu horen we je denken, hoe ziet die doelgroep er dan uit? En hoe is deze vertegenwoordigd op LinkedIn?

Hoe kunnen we die doelgroep het beste bereiken? Hoe kunnen we onze zichtbaarheid op LinkedIn vergroten? En zo hebben we nog wel een paar vragen waar we graag antwoord op willen hebben. Kortom, een brede maar ook concrete onderzoeksvraag waarvoor we jouw hulp kunnen gebruiken.

Hoe en wat?

De stage is flexibel in te vullen, wij denken zelf aan 24 tot 32 uur per week gedurende 3 tot 6 maanden. Het hangt er natuurlijk van af hoe snel je bent. Startmoment in overleg. Je krijgt een vergoeding van € 300,- bruto per maand op basis van 37 uur. En als je het leuk vindt en tijd over hebt, kun je meewerken aan andere communicatie-activiteiten. Je krijgt begeleiding van Odette en Jolanda, maar je zult veelal zelfstandig aan de slag gaan. 

Denk jij dat je ons kunt helpen?

Dan willen we je graag ontmoeten bij ons op kantoor van dit bedrijf in Heiloo. We drinken dan een kop koffie of thee om kennis te maken en je kunt dan meteen onze mooie werkplek zien in een 100% duurzaam kantoorpand. 

Bel, mail of app Jolanda Taal |  | ….

En wie zijn wij dan?

Coalitie Blauwe Hart Natuurlijk is een samenwerkingsverband van acht organisaties. De coalitie heeft een duidelijk doel: een gezond en vitaal IJsselmeergebied voor nu en later! Kijk eens  op .

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stichting Landschap Noord-Holland

Stichting Landschap Noord-Holland

Samen maken we Noord-Holland mooier !

Van de immer bewegende Wadden tot het door mensen handen gemaakte polderland. En van ruige duinen tot de historische buitenplaatsen en boerenerven. Noord-Holland heeft het allemaal. En ook nog eens op steenworp afstand van metropool Amsterdam. Dat is iets om trots op te zijn, en om te koesteren. En daarom willen we ervoor zorgen dat mens en natuur ook in de toekomst zich thuis voelen in dit veelkleurige landschap en ervan kunnen genieten. Dat is hard nodig, want de natuur staat hier flink onder druk en de verscheidenheid aan planten- en diersoorten holt al decennialang achteruit.

We geven deze natuur een stem. Met passie voor het landschap en oog voor zakelijkheid zetten we ons in voor een toekomstbestendige natuur die zichzelf kan blijven vernieuwen. Die de klimaatverandering kan doorstaan en de groeiende groep bezoekers rust kan blijven bieden in het drukke bestaan. Dat doen we samen met vrijwilligers, bewoners, partners, overheden en bedrijven. Op basis van 80 jaar kennis en ervaring in ecologisch beheer én met het netwerk in de streek dat we in al die jaren hebben opgebouwd.