Salesmedewerker / administratief stagiair gezocht bij dit bedrijf in 's-Hertogenbosch!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Salesmedewerker / administratief medewerker
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 52 weken 28 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong, fris en dynamisch fieldmarketingbureau in Den Bosch voor en door studenten! Wij zetten ons in voor verschillende organisaties die bijdragen aan een duurzame, eerlijke wereld zonder oorlog en armoede. Ook jij kan kan hier een bijdrage aan leveren met als beloning een zeer aantrekkelijk salaris. Daarnaast leer je bij dit bedrijf vaardigheden die jou gaan helpen om jouw leven en je toekomstige carrière naar een hoger niveau te tillen. Je ontwikkelt jezelf bij dit bedrijf  binnen no-time tot een echte communicatiespecialist met overtuigingskracht.

Werkzaamheden

Dankzij onze platte organisatiestructuur maak je kennis met alle facetten van een dynamische, jonge organisatie. Je krijgt een kijkje achter de schermen en wordt betrokken bij gesprekken met klanten, managers en de belangrijke besluitvormingsprocessen van het dagelijks management en de eigenaren. Dit biedt een waardevolle leerschool binnen een snelgroeiend sales- en marketingbureau. Ongeacht je academische prestaties, sta je voor uitdagende situaties die zelden op school voorkomen. Daarnaast word je betrokken bij diverse administratieve taken die essentieel zijn voor de bedrijfsvoering, waarbij je ondersteuning kunt bieden en waardevolle ervaring opdoet. Ons doel is om je te leren omgaan met deze uitdagingen, alles binnen een gezellige en ondersteunende omgeving.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

UP Marketing

UP Marketing

Ben je op zoek naar een uitdagende bijbaan waarbij je samen met je vrienden kunt werken, jezelf kunt ontwikkelen en tegelijkertijd een positieve impact kunt hebben op de wereld? Dan is UP Marketing dé perfecte plek voor jou! Als face-to-face marketingbureau bieden wij een dynamische omgeving waarin je je talenten kunt ontdekken, je ambities kunt waarmaken en kunt groeien op het gebied van sales, ondernemerschap en leiderschap.
Bij UP Marketing staat jouw ontwikkeling centraal. Wij geloven in het benutten van jouw volledige potentieel en bieden daarom volop kansen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Sluit je aan bij ons team en haal het beste uit jezelf bij UP Marketing.