Topper gezocht bij leukste makelaarskantoor van Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Allround stagiair gezocht
 • Wanneer
  September 2024 4 - 52 weken 28 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 1000 per maand
  €1000,- per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong en fris makelaarskantoor met een vestiging in Amsterdam Oost. Met negenmedewerkers zijn wij een middel groot kantoor. Wij richten ons zowel op verkoop, aankoop en verhuur van woningen in Amsterdam en omgeving. Daarnaast beheren wij een groeiend portfolio vastgoed in Amsterdam. Dit bedrijf is niet het standaard makelaarskantoor waar in (mantel)pak wordt rondgelopen. Sterker nog we lopen graag op onze gympen. Wij houden van een no nonsense omgang met onze klanten en met elkaar. We streven daarnaast naar een zo hoog mogelijk serviceniveau waarbij het “persoonlijke aspect” hoog in het vaandel staat. Want bij dit bedrijf verkopen wij niet alleen huizen: maar een uitzonderlijk goede dienstverlening.

Oud stagiaire Charlotte aan het woord;

Ik heb mijn afstudeerstage mogen doen bij dit bedrijf en ik kan het zeker aanraden! Al snel voelde ik mij betrokken in het team, omdat iedereen super vriendelijk en behulpzaam is. Zelf had ik geen makelaarservaring, maar ik mocht overal mee naar toe om alles van het vak te leren. Zo mocht ik mee naar bezichtigingen, wat superleuk en interessant is om bij te zijn. Op kantoor kreeg ik al snel mijn eigen taken, waardoor ik me echt een werknemer voelde in plaats van een stagiaire. Het team kent Amsterdam heel goed, dus mocht je ooit tips willen voor leuke plekken qua uiteten/uitgaan/borrelen/shoppen dan ben je hier zeker aan het goede adres. Kortom: een leuke stageplek waar je veel kunt leren en waar je het mooie Amsterdam steeds beter zal leren kennen.

Werkzaamheden

Wij zoeken een enthousiaste stagiair die ons leuke team komt versterken. Je hebt een sociale, doortastende persoonlijkheid die van aanpakken houdt. Je werkt gestructureerd en levert je werk punctueel af. Je bent stressbestendig en weet een goede balans te houden tussen hard werken en het sociale aspect binnen ons team. Je bent georganiseerd, snel en scherp.

Bij voorkeur heb je ervaring in de marketing en communicatie. Je bent bekend met of het liefst woonachtig in Amsterdam.

Met ons team zijn we constant bezig om onze service te verbeteren. Wij zoeken steeds naar een manier om vernieuwend en verassend te blijven voor onze klanten. Jouw inbreng en ideeën tillen Yourhome naar een hoger niveau.

Gewenste profiel

 • Een georganiseerde instelling en aanpak mentaliteit
 • Commercieel, dienstverlenend en stressbestendig
 • Uitstekende communicatieve-, sociale- en schriftelijke vaardigheden;
 • Beheerd de Engelse taal zowel mondeling als in schrift;

Wat bieden wij

 • Leuke collega’s en een gezellige werksfeer
 • Een zeer nette stage vergoeding
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en professionele groei

Ben jij diegene die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Yourhome Makelaars BV

Yourhome Makelaars BV