Stage ICT beschikbaar bij dit bedrijf in Den Haag!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
ICT stagiair
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
  Op basis van 40-urige werkweek
Taakomschrijving

Ben je op zoek naar een leerzame en uitdagende ICT-stageplaats? Wil je midden in het centrum van Den Haag op het Lange Voorhout werken aan je eigen toekomst onder professionele begeleiding? Solliciteer dan snel!

Werkzaamheden

De afdeling ICT bestaat uit een tiental professionals aangevuld met externe experts. De afdeling beheert de ICT-voorzieningen voor ruim 300 medewerkers van Stichting dit bedrijf en externe klanten met ca. 140 gebruikers. Denk hierbij aan vernieuwing en verbetering van ICT, multimedia, telecom, netwerken en beveiliging. Dit zorgt voor leuke afwisseling tussen projecten en beheer. Het team is voortdurend bezig om de ICT te optimaliseren. We werken nauw met elkaar samen en hebben korte lijnen.

Het dit bedrijf ICT-netwerk verbindt drie locaties die via een IP-VPN-verbinding zijn gekoppeld. We maken gebruik van een op VMware gebaseerde gevirtualiseerde netwerkomgeving met 80 Windowsservers. De e-mail wordt afgehandeld via Microsoft Exchange Server. De gebruikers hebben de beschikking over laptops en/of iPads, iPhones en een aantal Thin Clients. Functioneel beheerders zijn verantwoordelijk voor de bedrijfsapplicaties en de Servicedesk beheert samen met een externe leverancier de telefonie.

Je draagt bij aan de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van onze ICT- en telefoonvoorzieningen en aan lopende projecten. Het behandelen van eerstelijns- en tweedelijnsmeldingen, het opstellen van procedures, testen, administreren, onderzoeken, adviseren en begeleiden van gebruikers behoren allemaal tot je werkzaamheden.

Gedurende de stageperiode bieden wij goede begeleiding, enthousiaste collega’s en een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid, mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Gewenste profiel

 • MBO denkniveau en een opleiding ICT op niveau 4.
 • kennis van ITIL-werkprocessen en methodiek (incident-, wijziging-, probleem-, configuratie- continuïteit- en servicemanagement).
 • interesse in beveiliging, privacy en het willen oppakken van nieuwe technologieën.
 • een nieuwsgierige, proactieve houding, de bereidheid nieuwe dingen te leren en op te pakken en de wens om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
 • goede mondelinge- en schriftelijke Nederlandstalige uitdrukkingsvaardigheden.
 • ervaring en/of interesse voor MS Windows infrastructuur, Citrix/Ivanti-software, MS Intune MDM (Mobile Device Management), Windows 11, Office 2016, Microsoft 365, TeamViewer, VPN en TOPdesk.

Wat bieden wij

-Een leuke, uitdagende stage in een interessante, complexe en brede werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s. Veel eigen verantwoordelijkheden en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Je kunt meedoen met lopende trainingen in het kader van je ontwikkeling. Wij bieden passende begeleiding om je technische kennis, adviesvaardigheid en klantgerichtheid verder te ontwikkelen. Tevens ontvang je een stagevergoeding ter hoogte van € 500,- bruto op basis van 40 uur in de week.

Wie zijn wij?

Stichting CAOP zet zich in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen en bijdragen. Een samenleving waarin je gezien wordt, kansen krijgt en waarin iedereen voordeel heeft van vooruitgang. Dat doen we door te verkennen, te verbinden en te veranderen. Wij brengen mensen, organisaties en overheden bij elkaar en pakken samen met hen maatschappelijke vraagstukken aan. Dat doen we onafhankelijk en met drie elkaar versterkende merken: CAOP, Kennisland en Sardes. Door samen te werken kunnen we succesvolle lokale initiatieven opschalen naar landelijke programma’s en andersom kunnen we beleid testen en concreet maken in de praktijk.

Meer informatie

Heb je nog vragen voor je solliciteert? Stel ze vooral. We maken er graag tijd voor. Je kan contact opnemen met Quinten van de Kooij, medewerker ICT, via 070-3765725.

Solliciteren?

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. Voor onze opdrachtgevers is een verleden van onbesproken gedrag van essentieel belang. Een integriteitsscreening maakt dan ook deel uit van de procedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd.

Stuur ons een motivatie en je CV via het sollicitatieformulier en wij nemen contact met je op!

Stichting CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijke uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CAOP

CAOP

Het CAOP draagt bij aan een samenleving waarin mensen betekenisvol kunnen werken. Waarin ze werk kunnen doen dat er in hun ogen toe doet, dat het verschil maakt voor een ander of voor de samenleving als een geheel. Dat doen we door als kenniscentrum te verkennen, te verbinden, te veranderen.