Stagiair vastgoedmanagement gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair asset manager Vastgoed
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

TW Residential BV verzorgt het volledige exploitatiemanagement van verschillende vastgoedportefeuilles voor institutionele beleggers en vermogende private investeerders. Als stagiair zullen je kennis maken met de aspecten van investeren in vastgoed en vastgoedmanagement. Hierbij ondersteun je bij de werkzaamheden van de senior asset manager.

Werkzaamheden

Onderzoek naar duurzaamheidsvraagstukken, ondersteuning bij het exploitatiemanagement

Gewenste profiel

Je zult contact hebben met klanten (huurders) en dienstverlenende bedrijven. We vinden het daarom belangrijk dat je goed kan communiceren in woord (per telefoon) en schrift (per mail).

Wat bieden wij

Maak kennis met de verschillende aspecten van vastgoed(beleggingen).

Ben je geïnteresseerd in vastgoedbeleggingen en exploitatie, dan kun je bij TW Residential een belangrijke basis leggen voor je toekomst!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

TW Residential.nl

TW Residential.nl

TW Real Estate is een partnerstructuur bestaande uit TW Real Estate Investment Management (TW REIM), TW Residential en TW Office Advisors. De partners in TW Real Estate onderscheiden zich als specialistische en onafhankelijke teams van adviseurs met een jarenlange kennis en ervaring in het commerciële en residentiele vastgoed.

TW REIM adviseert private en institutionele vastgoedbeleggers bij het herstructureren van hun portefeuille en/of vastgoed organisatie, ter optimalisatie van hun directe exploitatierendementen. TW Residential richt zich op het investment management en asset management van woningbeleggingen. TW Office Advisors adviseert en begeleidt (eind)gebruikers van kantoren en bedrijfsruimten bij het invullen van hun huisvestingsvraagstuk en het aangaan en optimaliseren van gebruiksovereenkomsten.

Met deze drie op zichzelf staande disciplines die zowel intern als extern een geheel vormen, biedt TW Real Estate een zeer hoogwaardige advisering aan zowel beleggers in- als aan gebruikers van vastgoed.

Aanleiding vacature
De activiteiten van TW Real Estate groeien aanzienlijk. TW Residential is sinds 2017 één van de 10 grootste adviseurs op gebied van woningbeleggingen (gemeten naar transactievolume) in Nederland. Mede ten behoeve van de implementatie van nieuwe vastgoedportefeuilles en ter ondersteuning bij de bestaande assetmanagementactiviteiten is er een vacature voor stagiair.

Stage
De stagiair wordt ter ondersteuning betrokken bij alle aspecten van vastgoedverwerving en assetmanagement.

Locatie
De stagelocatie is Loenen aan de Vecht

Stagevergoeding
Bovengemiddeld

Contact
Hein Peeters – Partner
Mail: h.peeters@twresidential.nl
Tel: 035- 6250605
06-27088003