Marketing & communicatie stagiair gezocht bij 360°KAS!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & communicatie stagiair
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

360°KAS is op zoek naar een vindingrijke, resultaatgerichte en flexibele Marketing & Communicatie (MarCom) Stagiair(e) die enthousiast is om te leren en praktische ervaring op te doen. Je kunt een verschil maken en bijdragen aan onze organisatie tijdens je stage. We zoeken een stagiair(e) op MBO-4/HBO-niveau, voor vier tot vijf dagen per week. Iemand die met ons meedenkt en begrijpt dat Marketing en Communicatie essentieel zijn voor het uitvoeren van onze strategische plannen. Affiniteit met werken in een technische werkomgeving en het vermogen om vanuit het perspectief van de klant te denken, zijn voordelen.

Werkzaamheden

De volgende verantwoordelijkheden en werkzaamheden zijn (maar niet beperkt tot) de hoofdverantwoordelijkheden en de werkrichting voor de huidige opdracht van de MarCom Stagiair(e):

 • Onderzoeken en identificeren van de huidige positie van 360°KAS wat betreft zichtbaarheid op het internet, sociale media waaronder LinkedIn, en gebruikte tools voor marketingdoeleinden.
 • Analyseren van huidige website en LinkedIn-pagina, om vervolgens een verbeterplan op te stellen en te implementeren.
 • Andere marketingmethoden, instrumenten, en raamwerken creëren en opsommen voor de verbetering van marketing & communicatie om de organisatie te helpen haar strategische doelen te bereiken.
 • Het uitvoeren van dagelijkse operationele activiteiten parallel (zoals het maken van LinkedIn-campagneposts, etc.).

Gewenste profiel

Vanwege de complexiteit en veelzijdigheid van deze opdracht, vragen wij vanzelfsprekend ook een aantal competenties en kenmerken van een stagiair(e), namelijk:

 • MBO niveau 4 Marketing & Communicatie; Digitale Marketing; HBO
 • Huidige opleiding in een discipline gerelateerd aan Marketing & Communicatie; Digitale Marketing, etc.
 • Uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid in de Engelse taal.
 • Gemotiveerd persoon, teamspeler, proactief, creatief denker, storytelling vaardigheden.
 • Interesse in een technische markt zoals Energie, Olie & Gas, duurzame Energie, etc.

Wat bieden wij

Voor 360°KAS is de kwaliteit van onderwijs zeer belangrijk en wij zorgen ervoor dat studenten maximale praktische vaardigheden en ervaring opdoen. Je wordt vanuit 360°KAS begeleid via verschillende kanalen, namelijk door de Sales Director die primair verantwoordelijk is voor de marketingactiviteiten waar je aan zult werken. Samen met de toegewezen mentor doorloop je soepel, maar met de nodige uitdagingen, elk onderdeel van de opdracht.

Een werkplek inclusief laptop en accessoires (software) zal beschikbaar zijn, evenals een stagevergoeding van 450 EUR (bruto) per maand. Je kunt de nodige begeleiding verwachten en uiteindelijk word je onderdeel van een enthousiast en professioneel team, waarin teamwork en kwaliteit centraal staan.

Voor meer informatie over deze vacature kun je direct contact opnemen met Yanto Schraa via yanto.schraa@360kas.com

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

360KAS B.V.

360KAS B.V.

360°KAS is een onafhankelijke Solutions Provider die de wereldwijde Energiemarkt ( olie & gas), petrochemische, LNG bedient met hoogwaardige analyse-, monstername-, test- en waterbehandelingsoplossingen. Ons doel is bij te dragen aan de energietransitie via onze waterstofoplossingen en proefinstallaties voor biogebaseerde en circulaire toepassingen. We verzorgen het hele proces van basis- en detailontwerp, via inkoop, montage en uiteindelijke systeemintegratie op locatie