Financieel Administratief Talent gezocht voor afstudeerstage in Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Assistent Controller
 • Wanneer
  Juli 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 650 per maand
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een autodealer groep van de merken van Stellantis (o.a. Peugeot, Jeep, etc) en  behoort tot een van de grooste autodealer groepen van de wereld.

Ben je geïnteresseerd in een bijzonder afwisselende functie in een dynamische branche 'de Automotive' dan willen wij je een leerzame werkplek aanbieden met meer dan voldoende begeleiding en aandacht. In de hoop dat de wederzijdse klik kan leiden tot een dienstverband.

Werkzaamheden

Als assistent controller bij dit bedrijf werk je in een team van financials. Naast werkzaamheden voor de periodieke afsluitingen van de interne verslaggeving, behoren ook analyses en rapportages tot de werkzaamheden. 

Het opstellen van management informatie op vele vlakken omvat rapportages over waarderingen en risico's van auto en onderdelen voorraden, productiviteit en efficiency bewaking van auto-monteurs, werkkapitaal bewaking in een hele kapitaalintensieve omgeving, costratio's, etc

Gewenste profiel

Wij zoeken iemand die natuurlijk een goede financieel administratieve opleiding heeft. Maar het allerbelangrijkste is dat je sociaal vaardig bent, doorzettingsvermogen hebt, een teamspeler bent en natuurlijk humor hebt.

Wat bieden wij

Naast de stage vergoeding die we bieden; hopen we eigenlijk op een toekomstige medewerker na je studie te verwelkomen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Utrecht, Nederland