Dé eventstage in de randstad als je interesse hebt in zakelijke evenementen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair conceptontwikkeling, organisatie en communicatie
 • Wanneer
  Juli 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 375 per maand
  Lunch wordt verzorgd en tevens kun je gebruik maken van onze sportfaciliteiten.
Taakomschrijving

Wij geloven in de kracht van live en de verbinding met de marketingcommunicatiestrategie. Daarom zijn we specialisten op het gebied van evenementen én communicatie. Zij aan zij helpen we corporates, NGO’s en overheidsinstanties om hun doelstellingen waar te maken middels impactvolle evenementen en aanverwante communicatiemiddelen.

dit bedrijf is een van de meest toonaangevende bureaus van Nederland. We hebben 50 eventspecialisten in huis waaronder Conceptontwikkelaars, Accountmanagers, Programmamakers, Projectmanagers, Graphic Designers en Communicatie medewerkers. Wil je in de leer bij een van deze professionals? ben je organisatorisch sterk of creatief? wil je je handen uit de mouwen steken tijdens evenementen of meer weten over het voortraject en de strategie? Je kan bij ons alle kanten op.       

Maak onderdeel uit van een zeer gepassioneerd, gedreven en deskundig eventteam en realiseer samen met ons de meest uiteenlopende evenementen voor o.a. Schiphol, Siemens, Raad van de Kinderbescherming, KPN en diverse ministeries. Van grootse opening, hoog bezoek of inhoudelijk programma. Het ene evenement met een strenge boodschap, het andere met een luchtig of feestelijk programma. Binnen een korte periode maak je enorm veel mee en leer je alles over de toepasbaarheid van LIVE.

Werkzaamheden

Afhankelijk van je interesse bieden we je een leerzame stage. Op het gebied van conceptontwikkeling, productie of strategie en marketing. Wij horen graag wat er past bij je opleiding en wat je leerdoelen zijn en je ambitie is in ons vakgebied.

Gewenste profiel

HBO opleidingen marketing & communicatie, hotelschool of leisure & events management

Wat bieden wij

 • Een marktcomform stagevergoeding.
 • Aandacht voor vitaliteit, we ondersteunen een gezonde leefstijl van alle medewerkers met gezamenlijke sportactiviteiten en een gezonde lunch.
 • Een duurzame werkomgeving, dit bedrijf gaat voor 100% klimaatneutraal werken in 2025.
 • Diversiteit in het werk dankzij uiteenlopende opdrachtgevers.
 • Heel veel zien en meemaken! We doen circa 150 evenementen per jaar dus in korte tijd kan je heel veel ervaring opdoen in de praktijk.

Obsession is onderdeel van een collectief evenementenbedrijven. De arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld en persoonlijke ontwikkeling & groei is daardoor mogelijk binnen ons bureau. We zijn gevestigd in het centraal gelegen en goed bereikbare Alphen aan de Rijn, waar we een inspirerende ontmoetingsplek gecreëerd hebben voor event professionals.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Obsession | Evenementen & Communicatie

Obsession | Evenementen & Communicatie

We bedenken en regisseren evenementen die verder gaan dan de dag zelf. Zo helpen we mens, merk en organisatie duurzaam groeien. We hebben vuur en durven anders te kijken. Met strategie, advies, creatie en projectmanagement doen we alles voor de impact van een persoonlijke ontmoeting. Wij zijn evenementenbureau Obsession. Partners for Live.