Uitdagende HBO Marketing Stage in Amersfoort

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketeer
 • Wanneer
  September 2024 20 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

Ben jij een creatieve en gedreven HBO-student met een passie voor marketing? Zoek je een stage waar je echt het verschil kunt maken en je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen? Bij dit bedrijf bieden we jou de unieke kans om deel uit te maken van ons dynamische team. Werk mee aan innovatieve projecten, ontwikkel je professionele netwerk en draag bij aan onze groei. Klinkt dit als de uitdaging waar jij naar op zoek bent? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij ons team kunt versterken!

Werkzaamheden

Als marketingstagiair bij dit bedrijf in Amersfoort krijg je de kans om je creatieve en strategische vaardigheden in te zetten binnen een dynamische en innovatieve werkomgeving. Je zult nauw samenwerken met ons marketingteam en krijgt verantwoordelijkheid over diverse belangrijke taken, waaronder:

Creëren van boeiende mailings: Je ontwerpt en schrijft pakkende e-mailcampagnes die onze klanten informeren en inspireren. Met behulp van HubSpot optimaliseer je elke mailing om de beste resultaten te bereiken.

Social media posts ontwikkelen: Je bedenkt en creëert aansprekende content voor onze social media kanalen (zoals LinkedIn, Facebook, en Instagram). Je zorgt ervoor dat onze online aanwezigheid up-to-date en aantrekkelijk is, en je houdt onze volgers betrokken met creatieve posts en campagnes.

Website optimalisatie en onderhoud: Je speelt een sleutelrol in het beheren en verbeteren van onze website. Dit omvat het updaten van content, het optimaliseren van de gebruikerservaring en het implementeren van SEO-strategieën om onze zichtbaarheid te vergroten.

Ondersteuning bij marketingcampagnes: Je werkt mee aan diverse marketingprojecten, van concept tot uitvoering. Dit kan variëren van het opzetten van webinars en evenementen tot het ontwikkelen van promotionele materialen.

Analyseren en rapporteren van resultaten: Je helpt bij het monitoren en analyseren van de effectiviteit van onze marketingactiviteiten. Je leert hoe je gegevens kunt interpreteren en rapporten kunt opstellen die inzicht geven in de prestaties van onze campagnes.

Bij dit bedrijf bieden we je niet alleen de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen, maar ook om te groeien binnen een enthousiast en ondersteunend team. Als jij klaar bent voor een uitdagende en leerzame stage waar je je marketingtalent echt kunt laten schitteren, dan is dit de perfecte kans voor jou!

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze marketingstagiair die klaar is om zich onder te dompelen in de wereld van technologie en marketing. Om succesvol te zijn in deze rol, heb je de volgende kwalificaties en vaardigheden nodig:

 • Opleidingsniveau: Je volgt een HBO-opleiding in Marketing, Communicatie, Bedrijfskunde, of een gerelateerd vakgebied.
 • Creativiteit en oog voor detail: Je hebt een talent voor het creëren van aantrekkelijke content en een scherp oog voor detail. Je weet hoe je visueel en tekstueel aansprekende marketingmaterialen kunt ontwikkelen.
 • Uitstekende schrijfvaardigheden: Je hebt een vlotte pen en kunt heldere, overtuigende teksten schrijven voor verschillende doeleinden, zoals e-mailcampagnes, social media posts en websitecontent.
 • Affiniteit met social media: Je bent goed bekend met de werking van verschillende social media platforms en begrijpt hoe je deze kunt inzetten om een merk te promoten en een publiek te betrekken.
 • Ervaring met HubSpot (of vergelijkbare tools): Je hebt enige ervaring met marketing- en CRM-software zoals HubSpot, of je bent bereid dit snel te leren. Kennis van andere digitale marketingtools is een pluspunt.
 • Analytische vaardigheden: Je bent in staat om marketingdata te interpreteren en zinvolle inzichten te halen uit analyses. Ervaring met tools zoals Google Analytics is een voordeel.
 • Proactieve werkhouding: Je neemt initiatief, bent leergierig en niet bang om nieuwe ideeën voor te stellen en uit te voeren.
 • Teamspeler: Je werkt graag samen met anderen en kunt effectief communiceren en samenwerken binnen een team.

Wat bieden wij

Bij dit bedrijf zorgen we ervoor dat je niet alleen waardevolle werkervaring opdoet, maar ook geniet van een aantal geweldige voordelen. Als onze nieuwe marketingstagiair kun je rekenen op het volgende:

 • Competitieve stagevergoeding: Je ontvangt een stagevergoeding van €450 per maand, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je financiële situatie tijdens je stage.
 • Gratis lunch elke dag: Geniet dagelijks van een heerlijke gratis lunch samen met je collega's. Wij zorgen ervoor dat je goed gevoed bent en vol energie aan de slag kunt.
 • Professionele ontwikkeling: Werk nauw samen met ervaren marketingprofessionals en krijg de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van hands-on projecten en begeleiding.
 • Moderne werkplek: Je werkt in een inspirerende en moderne omgeving in Amersfoort, met alle faciliteiten die je nodig hebt om productief en comfortabel te werken.
 • Netwerkmogelijkheden: Breid je professionele netwerk uit door deel te nemen aan interne en externe evenementen, workshops en trainingen.
 • Flexibele werktijden: Wij begrijpen dat je een balans moet vinden tussen werk en studie. Daarom bieden we flexibele werktijden zodat je je stage en studie optimaal kunt combineren.
 • Leuke werksfeer: Word onderdeel van een hecht en enthousiast team waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Wij organiseren regelmatig teamuitjes en sociale activiteiten om de teamgeest te versterken.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Automatisering en ICT
 • Micro (1-9)
 • Amersfoort, Nederland