Big Data stage beschikbaar bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Big Data stagiair
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Met meer dan een miljoen data records per dag praten wij over big data! Om deze data slim te maken, zijn we op zoek naar slimme mensen! We verzamelen data over bezoekersaantallen, het klantgedrag in de winkel, de routes die mensen volgen, de verblijfsduur en herhaalbezoeken zijn slechts enkele voorbeelden waar je mee zult werken!

Over PFM

People Flow Management. Dat is waar dit bedrijf voor staat. Met meer dan 35.000 installaties en bijna 40 jaar aan ervaring, zetten wij bezoekersstromen en gedrag om in bruikbare data voor locaties in meer dan 35 landen. Als marktleider in Nederland en Engeland, zijn wij trots op onze klantenkring die bestaat uit grote internationale spelers in de vastgoed- en retailmarkt, waaronder vele grote retailmerken, stations, lokale overheden, beursgenoteerde bedrijven en beheerders van commercieel vastgoed. Wij bieden brede inzichten en rapportages aan onze klanten over bezoekersaantallen en bezoekersgedrag in winkels.

Over de stage

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een jong en dynamisch team?

Dan hebben wij de perfecte stage voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste stagiair die met ons aan de slag gaat met een enorme hoeveelheid data. Samen met ons team van 3 data-analisten ga je deze data vertalen naar waardevolle inzichten voor onze klanten. En dat is nog maar het begin! Wij kunnen namelijk ook voorspellen wat bezoekers op een willekeurig moment in de toekomst gaan doen. Dit betekent dat je bij ons werkt aan unieke inzichten die onze klanten direct helpen hun bedrijfsresultaten te verbeteren.

Bij ons ben je geen 'gewone' stagiair, maar maak je écht onderdeel uit van ons team van experts. Je werkt dagelijks aan uitdagende projecten waarin je jouw vaardigheden op het gebied van data-analyse kunt verbeteren. Daarnaast werk je met de nieuwste tools en technieken.

Gewenste profiel

 • Je hebt analytische vaardigheden
 • Je bent goed onderlegd in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je bent creatief
 • Je kan zelfstandig werken op kantoor en (deels) vanuit huis.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Excel / R / SPSS / SQL / PowerBI of vergelijkbare tools

Wat bieden wij

Wij bieden een inspirerende werkomgeving in een jong en gemotiveerd team. Je maakt deel uit van een klein team, wat betekent dat je echt het verschil kunt maken. Je krijgt bij ons de unieke kans ervaring op te doen binnen een internationaal bedrijf.

Dus wil jij graag werken met big data en bijdragen aan de successen van onze klanten?

Solliciteer dan snel voor deze uitdagende stage!

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

PFM Intelligence Group

PFM Intelligence Group

People Flow Management. Dat is waar PFM Intelligence Group voor staat. Wij zetten bezoekersstromen en gedrag om in data. Met onze inzichten en systemen worden locaties overal ter wereld geoptimaliseerd. Denk aan winkels, winkelcentra, binnensteden, vliegvelden en treinstations.

Meten is weten, en dit doen wij op grote schaal. Wij zijn marktleider in Nederland en Engeland en met meer dan 35.000 installaties, en bijna 40 jaar aan ervaring willen wij de komende jaren onze marktpositie in Europa sterk vergroten.