Dit bedrijf zoekt stagiair voor meewerkstage Redactie in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Redactie
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 250 per maand
  Op basis van een 40-urige werkweek.
Taakomschrijving

Waarom je dit wil:  

Of je nou zit te janken bij een theatervoorstelling of staat te hossen op een festival: cultuur raakt je. Dit bedrijf gunt alle jongeren in Nederland zo’n ervaring. Daarom bedenken, maken en produceren we campagnes en projecten om onze doelgroep te inspireren en te activeren via ons platform.

Werkzaamheden

Als stagiair Redactie…

 • Schrijf je aansprekende content voor de dit bedrijf website, socials, ons magazine en andere kanalen.
 • Ga je naar evenementen, exposities, films e.d. om het aanbod van dit bedrijf op een leuke, informatieve en unieke manier aan de doelgroep over te brengen.
 • Bedenk en produceer je producties over alles wat de doelgroep bezighoudt en vertaal je dit naar nuttige en relevante content.
 • Coördineer je de planningen van communicatie-uitingen en projecten.
 • Inspireer en/of activeer je de doelgroep met jouw verhalen.
 • Doe je research en neem je interviews af voor ons online magazine

Gewenste profiel

Dit ben jij:

 • Je bent ingeschreven bij een mbo-, hbo-, of wo-opleiding.
 • Je bent goed met tekst en het overbrengen van een boodschap.
 • Je durft met creatieve ideeën te komen.
 • Je bent niet bang om initiatief te nemen en eigen ideeën voor te leggen.
 • Je weet wat er speelt op social media en je hebt ideeën om hierop in te haken.
 • Je kan goed samenwerken in een team.
 • Je hebt een brede interesse in cultuur.
 • Je bent ook bereid je mede-stagiaires te helpen met activiteiten.

Wat bieden wij

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Dan is een stage bij dit bedrijf iets voor jou. Als stagiair (m/v/x) vorm je samen met andere stagiairs één team: BROEI, hét content creatie team binnen dit bedrijf. Je werkt nauw samen met de afdeling Marketing & Communicatie en werkt samen aan projecten die je in veel gevallen zelf initieert en uitvoert. Ook word je ingevlogen door andere dit bedrijf-collega’s om mee te denken over verschillende campagnes. Omdat je zelfstandig aan de slag gaat én in teamverband werkt, is het belangrijk dat je betrokken en proactief bent. Je zit hier in ieder geval niet fulltime met je billen op een bureaustoel.

Goed om te weten: je werkt in een prachtig kantoor in Amsterdam. Bovendien krijg je een stagevergoeding van € 250,- bruto (op basis van fulltime stage).

Enthousiast?

Voor deze vacature willen we je vragen een kleine opdracht te doen. Kijk in het aanbod op cjp.nl naar een activiteit/museum/festival/plek die jou aanspreekt. Schrijf hier een korte tekst bij waarin je mensen warm maakt om er naartoe te gaan. 
Mail zo snel mogelijk je cv, motivatie, opdracht en eventueel eerder werk naar vacatures@cjp.nl. Check je nog niet alle bovenstaande boxen, geen zorgen er is ook voldoende ruimte om te leren. Spreekt een andere functie binnen BROEI je ook aan? Geef dit dan aan in je motivatie. De stageperiode is van september 2024 t/m februari 2025. Helaas is er geen mogelijkheid om een kortere stage te lopen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

CJP

CJP

CJP zorgt ervoor dat jij eindeloos veel leuke dingen kunt zien, spullen kunt scoren bij je favoriete merken en uit je dak kunt gaan op de tofste events. En dat allemaal met lekkere korting.

Want CJP is hét onafhankelijke platform voor inspiratie en voordeel. Voor iedereen tot 30 jaar die van uitgaan en shoppen houdt, regelen wij kortingen.

Elke week laten we je zien welke nieuwe deals er zijn. Jij krijgt altijd een scherpe korting zodat je weer iets nieuws kunt beleven. Of je nu voor films, concerten, festivals, theater of shoppen kiest: met CJP mis je niks en beleef je van alles.

Al 60 jaar
CJP is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Al 60 jaar maken we kunst en cultuur voor alle jongeren in Nederland toegankelijk. Wij geloven namelijk dat iedereen geraakt kan worden door cultuur: of je nu zit te janken in de bioscoop of losgaat op een festival. En als we ergens in geloven, zorgen we dat het voor elkaar komt. Zo kun jij vaker leuke dingen doen: met je vrienden, alleen, met je klas of met je familie.

Wat doen we nog meer?
CJP stelt jongeren in staat om hun culturele smaak te ontwikkelen en hun culturele horizon te verbreden. Dat doen we voor de jongeren zelf, maar ook voor het onderwijs. We proberen zoveel mogelijk middelen vrij te maken zodat scholen culturele activiteiten kunnen ondernemen met hun leerlingen en studenten.

Zo worden er met de CJP Cultuurkaart jaarlijks meer dan 1 miljoen activiteiten in het voortgezet onderwijs ondernomen en kunnen bijna een half miljoen studenten binnen het beroepsonderwijs korting en voorrang krijgen op kunst en cultuur. Met het platform CJP Educatie koppelen we culturele organisaties en scholen aan elkaar. Stichting CJP is een culturele ANBI.