Sales & Online marketing stage 2024 - Starten kan per direct!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing & Sales support
 • Wanneer
  September 2024 4 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 400 per maand
  Bruto
Taakomschrijving

Online Marketing stage

Bij ons ga je kennis maken met alle ins en outs van online en offlline marketing en leadgeneratie. Maar ook heel veel over sales en accountmanagment. Help mee met doelgroepen selecteren, online campagnes klaarzetten, overleggen met de klant en nog veel meer. Je gaat veel leren, veel zelf doen en krijgt goede begeleiding en ondersteuning. 

dit bedrijf is een innovatieve speler op het gebied van online en offline leadgeneratie. Wij zijn voornamelijk actief in de B2B dienstverlening. Wij zorgen voor volle agenda's bij salesteams van onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven in ICT, Automotive, Fashion, Consultancy, Legal en meer.

Werkzaamheden

Wij zoeken een iemand die Commerciële economie, Bedrijfskunde of Communicatie doet en zich kan verplaatsen in de volgende punten

 • Leergierig en betrokken
 • Op zoek naar een stagepositie waarin jouw talenten tot recht komen en ideeën serieus worden genomen.

Ben jij op zoek naar een toffe meewerk stage waarbij je echt de diepte in mag? Bij dit bedrijf krijg je te maken met alle aspecten van B2B marketing en leadgeneratie. Zowel online als offline. Wil je meewerken aan e-mailings, Linkedin campagnes, doelgroep selecties, doelgroep onderzoek, en content creatie? Dan horen we graag van je. Daarnaast is er alle ruimte om nog zelfstandig onderwerpen op te pakken. Zoals bijvoorbeeld meewerken aan onze nieuwe website, of kijken hoe het sales proces verbeterd kan worden. 

Doe tijdens je stage kennis op over in- en outbound marketing en benader bedrijven en de mensen erachter. Werk met professionals aan echte cases voor echte klanten.  Je wordt begeleid bij eigen opdrachten vanuit je studie en ingezet om verschillende klant cases te onderzoeken.

Gewenste profiel

 • Commerciele / Communicatie opleiding
 • Bijvoorkeur meewerk stage
 • Handig met online tools
 • Interesse in online & offline marketing

Wat bieden wij

Ben je op zoek naar een hands on stage waarbij je veel kan leren en veel mag uitzoeken? Wil je samenwerken in een leuk en professioneel team?

Wij werken vanuit een tof kantoor in Haarlem.  Lunchen doen we samen en spelen daarna graag een potje op de flipperkast.

Meer weten? Meld je dan aan voor een introductie gesprek om te kijken of deze stage bij jou past.

Gevonden! Eindelijk een leuke stageplek;-)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Hiperlabs

Hiperlabs

Hiperlabs is een innovatieve speler op het gebied van B2B marketing en leadgeneratie. Wij zijn een groeiend bedrijf met grote ambities. Elke dag dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers.