Stage Sales & Supply beschikbaar in Haarlem!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Sales & Supply
  • Wanneer
    September 2024 18 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Heb jij passie voor het toerisme of e- commerce en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende stage binnen een internationale- en snelgroeiende organisatie? Ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan bij een Sales gerichte afdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ter versterking van onze Sales afdeling zijn wij voor September 2024 op zoek naar een enthousiaste en gedreven: Stagiair(e) Sales & Supply

Als stagiair ben je onderdeel van de afdeling Supply, welke verantwoordelijk is voor het aanbod van vakantieparken op de websites van Bungalowspecials. Jij gaat stage lopen binnen een team van Accountmanagers die elk verantwoordelijk zijn voor een deel van het aanbod van vakantieparken. Gedurende je stage word je mede verantwoordelijk voor dit deel van het aanbod van accommodaties op de websites. Je draagt zorg voor het onderhouden van de relatie met de vakantieparken. Je helpt mee de omzet van vakantieparken te verhogen en ondersteunt daarnaast het team van Accountmanagers in de dagelijkse werkzaamheden.

Werkzaamheden

  • Het zorgen voor maximale beschikbaarheid van vakantieparken; 
  • Ondersteuning van partners bij het laden van aanbiedingen, prijzen, beschikbaarheid en het bijsturen van de online accommodatie presentaties op onze diverse websites; 
  • Het ontplooien van activiteiten welke de omzet van de parken vergroot; 
  • Relaties met bungalowparken onderhouden en uitbouwen middels mail- en telefonisch contact; 
  • Het regelen van unieke acties en het stimuleren van partners om deel te nemen aan verschillende Specials en campagnes.

Gewenste profiel

  • HBO werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Toeristisch-, Hotel- of Internationaal Management; 
  • Je bent per September 2024 fulltime beschikbaar voor een periode van circa 4-6 maanden; 
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (en goede beheersing van de Engelse taal); 
  • Beheersing van de Duitse taal is een pré; 
  • Uitstekende communicatieve en commerciële vaardigheden; 
  • Je bent nieuwsgierig, initiatiefrijk, kunt goed zelfstandig functioneren en bent niet bang om dingen aan te pakken.

Wat bieden wij

Stagelopen bij ons betekent meedraaien in een innovatief, dynamisch en snelgroeiend bedrijf met voornamelijk jonge collega's. De bedrijfscultuur is informeel en resultaatgericht. Naast het opdoen van werkervaring krijg je de gelegenheid om een brede blik te ontwikkelen op het gebied van reizen én bieden wij je een ruime blik in de keuken van E-Commerce, Sales & Online Marketing. 

Daarnaast bieden wij: 

  • Werken in hartje Haarlem, op het centraal station; 
  • Stagevergoeding (450€ net per maand);
  • Een vaste interne begeleider; 
  • Een leuke (informele) werksfeer in een team van jonge medewerkers; 
  • Werken in het toerisme.

Sollicitatieprocedure

Ben je geïnteresseerd in deze stage bij ons? Wij ontvangen graag jouw CV en motivatiebrief via e-mail naar mdutaut@bungalowspecials.nl. Heb je vragen over deze stage vacature? Neem gerust contact op met onze recruiter Marion via mdutaut@bungalowspecials.nl of appen/bellen naar 0643410856

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Addguests B.V.

Addguests B.V.

Welkom bij BungalowSpecials: Voor jouw familievakantie en outdoor-avonturen

Wie zijn wij?
BungalowSpecials is onderdeel van Campings.com. In 2022 werd BungalowSpecials overgenomen door Campings.com, een groeiende kracht in de online campingbooking-industrie sinds de oprichting in 2008. Met het hoofdkantoor in het hart van Parijs en kantoren in Le Mans en Londen, heeft Campings.com een nalatenschap van innovatie en uitmuntendheid. Daarmee transformeert het de manier waarop mensen verblijven op campings in Europa ontdekken en boeken.

Opgericht in 2004 in de bruisende stad Haarlem, werd BungalowSpecials al snel een leider in het boeken van vakantieparken. Oorspronkelijk onderdeel van de gerenommeerde BookerZzz-familie, samen met HotelSpecials, begon onze reis met een eenvoudige missie: een transparant platform bieden met alle vakantieparken voor jouw volgende vakantie met het gezin.

Onze Missie
Bij BungalowSpecials en Campings.com hebben we een duidelijke missie: waardevolle familiemomenten mogelijk maken, keer op keer. Met een distributiestrategie die zich richt op zowel internationale als specifieke doelgroepen, willen we een soepele boekingservaring bieden die verwachtingen overtreft en voor iedereen toegankelijk en gemakkelijk is. Of je nu een natuurliefhebber bent die avontuur zoekt of een gezin dat samen mooie herinneringen wil maken, BungalowSpecials helpt je de perfecte accommodatie voor je vakantie te vinden.

Ons Partnernetwerk
Wij zijn enorm trots op ons uitgebreide partnernetwerk, dat meer dan 20.000 accommodaties heeft op 4.500 vakantieparken en campings, in meer dan 8 landen in Europa. Met jarenlange ervaring en direct contact met de vakantieparken, onderscheiden wij ons als dé specialist in vakantieparken. Van verborgen juweeltjes die wachten om ontdekt te worden tot luxe 5-sterren complexen - ons diverse aanbod van accommodaties voorziet elke reiziger van een onvergetelijke vakantie. Onze unieke positie stelt ons in staat onpartijdige inzichten en gepersonaliseerde ervaringen te bieden, zodat jouw vakantie werkelijk onvergetelijk is.

Ons Team
Achter elke succesvolle boeking staat ons hechte team van gepassioneerde professionals die unieke ervaringen voor je creëren. Van onze online marketing experts en IT-wizards tot onze klantenservicemedewerkers - elk lid werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat jouw reis met ons niets minder is dan uitzonderlijk. Ondanks onze bescheiden omvang spreken onze capaciteiten boekdelen. We streven ernaar om voortdurend verwachtingen te overtreffen en ongeëvenaarde service te bieden aan onze gewaardeerde gasten.

Onze Waarden
Integriteit, innovatie en de beste ervaring voor gezinsreizen staan centraal in alles wat we doen. Wij geloven in transparantie, betrouwbaarheid en voortdurende verbetering. Als onderdeel van de Campings.com-familie omarmen wij verandering en verwelkomen wij de uitdagingen om jouw reiservaring opnieuw te definiëren. Familie staat bij ons centraal. Of het nu gaat om gezellige uitjes in de natuur of grote campings, we zorgen ervoor dat elk gezinslid zijn favoriete plek vindt.

Laten we samen het volgende avontuur beginnen!
Klaar om jouw volgende reisavontuur te beginnen? Start je zoektocht bij ons om het perfecte vakantiepark of de ideale camping voor je volgende vakantie te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar een knus vakantiehuisje of een gastvrije camping voor het hele gezin, BungalowSpecials staat klaar om jouw dromen werkelijkheid te maken.