Creatieve stage als Content Creator beschikbaar!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Content Creator
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 16 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 150 per maand
  Afhankelijk van aantal uren
Taakomschrijving

Dit bedrijf is een hippe kringloopwinkel in het stadshart van Maassluis. We proberen door onze winkel en ook met onze vestiging Faveur aan de overkant mensen te inspireren om tweedehands te kopen en zo bij te dragen aan een groenere wereld. Daarnaast werken we met veel vrijwilligers en heten we elke dag veel klanten welkom in onze winkels. Toch zien we meer potentie: er zijn nog steeds regelmatig mensen die na de ruim 5 jaar dat we bestaan pas voor het eerst langskomen. Daar moet wat aan veranderen!

Werkzaamheden

Een strategie uitdenken, eventueel samen met ons team, voor onze social media. Momenteel gebruiken we met name instagram en hebben we ook tiktok. Dit is indien gewenst uit te breiden met andere kanalen. Naast het uitdenken mag je het ook in praktijk brengen en onderzoeken wat wel en niet goed werkt. Je mag hier al je creativiteit in kwijt en hebt vrijheid om te doen wat je adviseert of goed lijkt. Mogelijkheden tot klantcontact/onderzoek.

Gewenste profiel

Creatief, met een groen hart. Aan kunnen sluiten bij de te bereiken doelgroepen.

Wat bieden wij

Je komt in een gezellig team terecht dat zich met passie inzet voor de winkels. Je draagt bij aan duurzaamheid. We zijn heel flexibel. Beide winkels zijn verschillend van aard, wat zorgt voor meer afwisseling. We hebben heerlijke koffie, welke we ook schenken in onze koffiehoek.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Micro (1-9)
 • Maassluis, Nederland