Creatieve, culturele en commerciële HBO (afstudeer)stage in Gorredijk

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Commercieel Medewerker
 • Wanneer
  Ingetrokken 10 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wil jij meedenken en je bezig houden met het versterken van onze positie als vergader- en evenementenlocatie? En intussen ook zelf meewerken aan het op rolletjes laten lopen van bijeenkomsten, evenementen of vergaderingen? Dan is dit dé plek voor jouw (afstudeer)stage.

Wij zijn dit bedrijf waar theater en sport een belangrijke rol spelen. Maar we zijn veel meer dan dat! Als multifunctioneel centrum van 4.000 m2 bieden wij onderdak aan de meest uiteenlopende (maatschappelijke) bijeenkomsten van 2 tot 1000 bezoekers. Denk aan voorstellingen, (personeels)feesten, bijeenkomsten en eigen evenementen. Over enkele jaren gaan wij verhuizen naar een nieuwe locatie, waar we ook graag weer ruimte en totaalervaringen aan (nieuwe) groepen, bedrijven en andere organisaties kunnen bieden.

Werkzaamheden

Naast het uitvoeren van onderzoek voor jouw stage- of afstudeeropdracht werk je op locatie, voornamelijk op kantoor. Want als je echt wilt ervaren wat er allemaal gebeurt, moet je er natuurlijk aanwezig zijn! Je regelt alle belangrijke zaken rondom de zaalverhuur, waardoor vergaderingen, bijeenkomsten of feesten soepel verlopen. Ook ga je voor jouw opdracht aan de slag met het coördineren en promoten van de zaalverhuur. Jouw creativiteit en oog voor detail worden zeer gewaardeerd!

Gewenste profiel

Jij bent bezig met een hbo-opleiding rondom commercie/retail/verkoop. Je hebt oog voor detail en bent klantgericht. Verder ben je creatief en vind je het leuk om nieuwe kansen te bedenken. Veelzijdig is een woord wat jou op het lijf is geschreven.

Wat bieden wij

Wij bieden goede stagevoorwaarden met een passende vergoeding. En natuurlijk een dynamische werkomgeving met een gezellig team!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

 • Zakelijke dienstverlening
 • Klein (10-49)
 • Gorredijk, Nederland