Marketing/ Communicatie stage beschikbaar bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing/ communicatie stagiair
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Wil jij ons helpen om onze online communicatie effectiever te maken? Help jij ons om onze website te verbeteren en onze social media strategie en contentstrategie in te vullen? Help jij ons om via deze kanalen op zoek te gaan naar nieuw technisch personeel voor onze 83 vestigingen? Dan ben je bij dit bedrijf van harte welkom!

Wil jij je inzetten om onze online communicatie via website en social media effectiever te maken? Dan zijn we op zoek naar jou!

Samenvatting

Het betreft een leuke, tijdelijke bijbaan in professionele maar informele omgeving, met een mooie vergoeding.

Werkzaamheden

Wij zoeken iemand die goed op de hoogte is van alle trends en ontwikkelingen op gebied van sociale en online media. Je gaat ons helpen bij de volgende werkzaamheden:

 • verbeteringen door te voeren in onze website
 • je denkt actief mee bij het vullen van onze contentkalender
 • je helpt ons om meer inzicht te krijgen van onze huisstijlstrategie

Gewenste profiel

Je voelt je als een vis in het water op internet/social media en je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en schrift. Verder heb je goede communicatieve vaardigheden, leg je makkelijk contact, ben je zelfstandig en ben je een enthousiaste en leergierige persoonlijkheid.

Wat bieden wij

Wij bieden jou de mogelijkheid mee te draaien en werkervaring op te doen in een professionele werkomgeving. Je werkt in een klein, slagvaardig team. Het betreft een tijdelijke functie voor maximaal 3 maanden.

Contact

Studeer je communicatie of online marketing aan het hbo of heb je interesse in het communicatievak? Solliciteer dan snel! Nadere informatie over deze vacature kun je inwinnen bij Ineke van Klei, telefoonnummer 0654797460  of per mail naar ineke.vanklei@absautoherstel.nl. Je sollicitatie kun je ook sturen naar dit emailadres. 

Over ABS Autoherstel

ABS Autoherstel is een van de grootste schadeherstelketen van Nederland. Met 83 bedrijven zijn wij gevestigd door heel Nederland. De keten bestaat uit individuele ondernemers, waardoor flexibiliteit, innovatie en enthousiasme centraal staan. De aangesloten ondernemers hebben talrijke technische specialisaties in huis, zowel van de verschillende automerken als op het gebied van elektronica en veiligheidssystemen. Als een van de grootste schadeherstelketen van Nederland wordt ABS Autoherstel door leasemaatschappijen, fleetowners, verzekeraars en particulieren gezien als een betrouwbare partner. Op het Service Center in Bodegraven ondersteunen wij onze aangesloten leden op het gebied van onder andere marketing/communicatie, HR, administratie, commercie en coördineren we de kwaliteitsaudits

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.