Stagiair relatiemanagement en evenementen gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair relatiemanagement en evenementen
 • Wanneer
  September 2024 10 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 360 per maand
  op basis van fulltime
Taakomschrijving

We zijn op zoek naar een stagiair die initiatief toont en taken snel oppakt. Samen met onze relatiemanager Partnerschappen ben jij het aanspreekpunt voor onze zakelijke relaties. We zoeken iemand voor een periode van 3 tot 6 maanden voor minimaal 16 uur per week. 

Wie zijn wij?

Het dit bedrijf heeft met ruim 40 bevlogen collega’s een missie: iedereen vrij van diabetes. 

Iedereen vrij van diabetes

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en elke week komen er 1.000 mensen bij. Daarmee is diabetes een van de grootste gezondheidsproblemen van deze tijd. De rol van het dit bedrijf is daardoor relevanter dan ooit. We willen diabetes voorkomen, beter behandelen en genezen. Tegelijkertijd zetten we onze schouders onder een betere kwaliteit van leven en proberen we de gezonde keuze makkelijk te maken voor iedereen in Nederland. Dat doen we onder meer samen met onze partners uit het bedrijfsleven. Partnerschappen is een onderdeel van het team Marketing en Communicatie van het dit bedrijf.

Werkzaamheden

In overleg bekijken we hoe jij ons met je talenten en ervaringen het beste kan ondersteunen. Bijvoorbeeld onze relatiemanager Partnerschappen helpen met de dagelijkse werkzaamheden, contacten onderhouden met onze zakelijke partners, en hen betrekken bij onze grote campagnes en activiteiten. Daarnaast is het belangrijk dat de gegevens van onze relaties in het CRM-systeem blijven kloppen. Ook zien we voor jou een rol dat onze partners en relaties zich betrokken voelen bij het dit bedrijf. 

Tijdens je stageperiode krijg je jouw eigen deelproject, waar je zelf aan kunt werken. Hiermee draag je direct bij aan het vergroten van de kwaliteit van onze partnerschappen. Je helpt ook mee bij het organiseren van activiteiten voor onze partners.

Gewenste profiel

 • Een enthousiaste stagiair met een relevante mbo- of hbo-opleiding, bijvoorbeeld marketing, commerciële economie, communicatie of event management. 
 • Je houdt van aanpakken en denkt graag mee. Schakelen tussen verschillende projecten vind je leuk. 
 • Je zoekt van nature de samenwerking en bent klantgericht.
 • Je bent spontaan en representatief. Even een partner of collega bellen om te vragen hoe het gaat en of je nog ergens bij kan helpen, is vanzelfsprekend. 
 • En niet onbelangrijk, je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Wat bieden wij

 • Je werkt in team Marketing en Communicatie direct samen met de relatiemanager Partnerschappen. Samen werken jullie aan verschillende projecten, waardoor je gelijk veel van onze collega’s leert kennen.
 • Je wordt op maat begeleid.
 • Het dit bedrijf biedt een fijne werkplek, waar je kunt meekijken met de dagelijkse bezigheden bij team Marketing en Communicatie en andere teams. Thuiswerken is ook een optie, wel fijn als je minimaal 1 dag per week naar kantoor komt.
 • In overleg kun je eventueel ook worden ingezet bij andere activiteiten van het team. 
 • Ons kantoor is direct naast het Centraal Station in Amersfoort.
 • Je ontvangt een stagevergoeding van € 360 op basis van fulltime.

Het betreft een meewerkstage. Mensen met een afgeronde opleiding die op zoek zijn naar een eerste baan, nodigen we ook uit om te reageren. Dit is een mooie gelegenheid om werkervaring op te doen! 

Herken je jezelf in dit profiel? En ben je klaar voor een uitdagende stage bij het Diabetes Fonds? Stuur dan een mail met een korte motivatie naar b.feres@diabetesfonds.nl. De startdatum kunnen we nader bepalen. 

Kijk ook op www.diabetesfonds.nl voor meer informatie over het Diabetes Fonds.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Diabetes Fonds

Diabetes Fonds

Iedereen vrij van diabetes
Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes en elke week komen er 1.000 mensen bij. Daarmee is diabetes een van de grootste gezondheidsproblemen van deze tijd. De rol van het Diabetes Fonds is daardoor relevanter dan ooit. We willen diabetes voorkomen, beter behandelen en genezen. Tegelijkertijd zetten we onze schouders onder een betere kwaliteit van leven en proberen we de gezonde keuze makkelijk te maken voor iedereen in Nederland. Dat doen we onder meer samen met onze partners uit het bedrijfsleven. Partnerschappen is een onderdeel van het team Marketing en Communicatie van het Diabetes Fonds.