Stagiair Retail gezocht bij het dit bedrijf in Amsterdam!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair Retail
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 36 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 500 per maand
Taakomschrijving

Stagiair Retail
Amsterdam, 36 uur per week
Voor de duur van 6 maanden

Wist je dat de meeste producten in de dit bedrijfwinkel exclusief voor het museum worden gemaakt en geïnspireerd zijn op de collectie? In 2023 kochten ruim 400.000 bezoekers een aandenken. Wil jij bijdragen aan de bezoekersbeleving met een uniek productassortiment?

Werkzaamheden

Per 1 september zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die mee wil werken aan het ontwikkelen en inkopen van het exclusieve productassortiment van het dit bedrijf en het beheren van de verschillende verkoopkanalen. Tijdens deze stage word je meegenomen in diverse aspecten van Retail binnen het dit bedrijf. Jouw verantwoordelijkheden zijn als volgt:

 • Je helpt bij het ontwikkelen, inkopen en administreren van nieuwe producten en bijbehorende verkoopondersteunende materialen.
 • Je helpt bij het beheer van de webshopcontent, leert optimale online teksten schrijven en voert aanpassingen door in het systeem.
 • Je denkt mee in de uitwerking en organisatie van fotografieproducties voor nieuwe producten en campagnes. Je werkt op studiodagen mee op de set en krijgt zo een kijkje achter de schermen bij dit creatieve proces;
 • Je verwerkt de sales orders in het ERP systeem en ziet toe op een tijdige levering.
 • Je verricht marktonderzoek en geeft suggesties voor optimalisatie van de dit bedrijf winkel én de webshop.
 • Je zorgt ervoor dat onze producten achter de schermen correct zijn opgeslagen onder de juiste categorie, voorzien van beeld en met de correcte schrijfwijze.

Werken bij het dit bedrijf Het dit bedrijf is van én voor iedereen. Jij maakt deel uit van het Retail team van de afdeling Communicatie & Marketing. In dit team werken we samen aan het samenstellen, inkopen, bevoorraden en verkopen van het merchandise assortiment via de verschillende verkoopkanalen. Retail is een klein maar hecht en betrokken team, bestaande uit 6 collega’s, dat streeft naar kwaliteit. Daarbij werken we nauw samen met andere afdelingen binnen Communicatie & Marketing, maar ook met het winkelpersoneel in het museum.

Gewenste profiel

We zijn benieuwd naar wie jij bent, welk talent je toevoegt aan ons team en waar jij je verder in wil ontwikkelen. Voor het dit bedrijf is je komst heel belangrijk. We zoeken iemand met een hart voor kunst, cultuur en commercie. Daarnaast ben je een enthousiaste aanpakker, stel je jezelf flexibel op en ben je leergierig en creatief. Verder…

 • Ben je bezig met een hbo-/wo-opleiding in de richting van commerciële economie, bedrijfskunde, ondernemerschap of retail management.
 • Heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Ben je bij voorkeur woonachtig in omgeving (groot) Amsterdam.

Wat bieden wij

 • De kans om unieke ervaring op te doen op het gebied van Retail binnen een bijzondere culturele organisatie in een inspirerende omgeving.
 • Een stagevergoeding van € 500,- per maand.
 • Deelname aan verschillende evenementen en sportactiviteiten, zoals ons zomer -en winterfeest.

Maak er direct werk van en solliciteer vóór maandag 29 juli via het sollicitatieformulier op onze website. Het sollicitatieproces verloopt als volgt:

 1. Na ontvangst van je cv en motivatie gaan we voor je aan de slag.
 2. Zien we een match? Dan plannen we zo snel mogelijk een eerste gesprek met je in! We horen graag wie je bent, welke ervaring je hebt en wat je aanspreekt in deze functie.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Dan krijg je van ons een aanbod.

Heb je nog inhoudelijke vragen? Sonja Feitsma (Hoofd Retail) geeft graag antwoord via s.feitsma@rijksmuseum.nl.

Heb je vragen over het proces? Fabienne Kes (Recruiter) geeft graag antwoord via f.kes@rijksmuseum.nl.

Let op: wacht niet met solliciteren! Mochten wij voor de sluitingsdatum voldoende reacties ontvangen hebben, dan wordt de vacature eerder gesloten.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Let op: Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling die via de website van het Rijksmuseum zijn ingediend. Sollicitaties per mail nemen wij niet in behandeling.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Rijksmuseum

Rijksmuseum