Hbo Stagiair(e) Assistent Junior Trainer – Rotterdam, Schiedam, Eindhoven (minimaal 24 uur)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Hbo Stagiair(e) Assistent Junior Trainer
 • Wanneer
  September 2024 18 - 45 weken 24 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 225 per maand
Taakomschrijving

Ter uitbreiding van onze teams en onze onderwijsprojecten in Regio Rotterdam, Schiedam en Eindhoven zoeken wij per september 2024 een Stagiair(e) Assistent Junior Trainer!

De Buzinezzclub begeleidt jongeren die de juiste baan of (vervolg)opleiding zoeken of willen starten met een eigen onderneming. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Vanaf april 2024 zijn we naast onze huidige projecten gestart met een grote landelijke Maatschappelijke Diensttijd project (MDT).  

Wij zijn op zoek naar een betrokken en talentvolle hbo stagiair(e). Onder supervisie van je stagebegeleider leer je een actieve bijdrage te leveren aan de trainingen op voornamelijk mbo-scholen. De bedoeling is dat je de trainers ondersteunt bij het geven van trainingen aan jongeren. Hierbij maak je gebruik van onze Buzinezzclub methodiek: ons best practice programma is gericht op het ontdekken van passies, talenten, en het stellen van haalbare doelen voor de toekomst. Dankzij jouw support komen members verder: aan het einde van het programma hebben de jongeren meer zelfkennis, meer kennis over hun loopbaan, de arbeidsmarkt en hun doelen, én hebben ze de skills om deze doelen daadwerkelijk te starten.

Werkzaamheden

Als Assistent Junior ondersteun je de mede trainers in het faciliteren van de trainingen door de ruimte voor te bereiden, members te ontvangen en de trainingsmaterialen voor te bereiden. Daarnaast begeleidt je de members met huiswerkopdrachten en kijk je deze na. Verder begeleidt je de members bij praktische vragen.

Samen met je mede trainers ben je verantwoordelijk voor de groepstrainingen op scholen. Indien nodig vullen jullie dit aan met individuele coaching op maat. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor de voortgang van members en een vlekkeloze administratie. Met het team (van interne trainers maar ook externe docenten) breng je in kaart wat members nodig hebben om een betaalde (bij)baan, passende opleiding, stage of BBL-werkplek te vinden. Wat het doel ook is, members maken een plan en jij gaat ze hierbij ondersteunen.

Training en coaching In deze functie ondersteun je de mede trainers bij het geven van trainingen op mbo-scholen in de klas. Je staat hiermee dicht bij de members. Alle members beginnen met groepstrainingen, waar ze veel van jou en elkaar gaan leren. Daarna wordt de begeleiding op maat, met aanvullende, individuele coaching richting de arbeidsmarkt.

Naast het behalen van het succesdoel, breng we als BuzinezzClub een duidelijke mentaliteitsverandering teweeg bij members, zodat zij zich bewust worden van gedrag, communicatie en samenwerking met de ander, talenten en doelen. Ook de members met weinig startkwalificaties weten we op creatieve en positieve wijze te bereiken en vooruit te helpen. Als stagiair(e) ben je een positieve voorbeeldfunctie voor onze members.

Monitoring en registratie De Buzinezzclub werkt nauw samen met verschillende ‘stakeholders’, zoals gemeenten, scholen, werkgevers, fondsen en instanties. Zij willen graag weten hoe het met de members gaat. Om alle betrokkenen inzicht te bieden in de voortgang, hoort (online) registratie ook bij je takenpakket. Jouw logs en rapportages zorgen voor inzicht in de stappen die members maken.

Gewenste profiel

 • Aanstekelijke energie en een sterke drive om het beste uit jongeren te halen;
 • Goede communicatievaardigheden
 • Administratief sterk, of bereid dit te leren
 • Minimaal een hbo opleiding in de richting van Toegepaste Psychologie of vergelijkbare studies;
 • Kunnen en willen reizen naar mbo-scholen waar je assisteert bij trainingen en coaching;
 • Ervaringsdeskundigheid is een pré

Wat bieden wij

Een uitdagende en leerzame stageplek waar je veel impact kan maken binnen een snelgroeiende organisatie met grote ambities. Samen met je team haal je het beste uit jongeren en elkaar, iedere dag weer. Het werk dat je bij de Buzinezzclub doet is voor onze members life changing

Daarnaast bieden wij:

 • Een stageplek voor ong. 24 uur vanaf september 2024 (uren en dagen in overleg n.t.b.);
 • Een stagecontract voor minimaal 6 maanden;
 • Stagevergoeding van € 225,- per maand o.b.v. 24 uur;
 • Korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer.

We ontmoeten je graag!

Solliciteer direct en stuur ons jouw cv én motivatie(brief).

Geef hierbij duidelijk aan naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat: Rotterdam, Schiedam of Eindhoven.

De sollicitatieprocedure voor stagiaires bestaat uit een gesprek met de betreffende vestigingsmanager en indien nodig een meeloopdag.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

BuzinezzClub Foundation

BuzinezzClub Foundation

De BuzinezzClub Foundation (goede doelen organisatie) maakt kwetsbaren kansrijk op de arbeidsmarkt. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat iedereen evenveel kansen verdient. Ons doel is een werkende meritocratie, waar iedereen zijn talenten benut en kansen krijgt om alles uit zichzelf te halen. Kortom: Iedereen Kansrijk!

Sinds 2009 zijn meer dan 6.000 mensen getraind, waarvan 60-70% duurzaam succes bereikt met een baan, opleiding, eigen bedrijf of een combinatie van de drie. Deelnemers worden levenslang member van de club. Op deze wijze fungeren we als carrière coach voor de mensen aan de basis van de arbeidsmarkt. Het initiatief is in Rotterdam-Zuid geboren en heeft zich de afgelopen 14 jaar bewezen in meerdere regio’s in Nederland als partner van gemeenten en mbo-instellingen. In 2019 heeft de VN ons tot wereldwijde best practice benoemd.

Onze Foundation biedt twee programma’s aan: het BuzinezzClub-programma voor jongeren en het WerkClub-programma voor nieuwkomers in Nederland.