Wij zijn op zoek naar een stagiair Ambulant begeleider/Jobcoach

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Ambulant begeleider/Jobcoach
 • Wanneer
  September 2024 19 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
  Je krijgt een passende vergoeding
Taakomschrijving

Wij zijn een leuke organisatie met een gezellig team in Utrecht en Amsterdam

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een stagiair die samen met onze coaches wordt ingezet om diverse cliënten te coachen. Daarnaast kun je meewerken met het opzetten van nieuwe projecten. Je kunt in deze stage veel leren over het begeleiden van mensen met een psychische beperking die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in opleiding of werk. Daarnaast leer je begeleidingsmethoden in de praktijk te brengen. Sommige cliënten help je met het oplossen van diverse problemen.

Gewenste profiel

Het is belangrijk dat je al enige ervaring hebt in het begeleiden van mensen. Sociale vaardigheden zijn vanzelfsprekend noodzakelijk in ons vak. Je kunt je goed inleven in anderen en hebt gevoel voor humor. Bij voorkeur heb je een Social Work opleiding, HBO psychologie of een vergelijkbare achtergrond. Zij instromers met levenservaring zijn welkom.

Wat bieden wij

Je krijgt een goede stagevergoeding en begeleiding van een professional.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Baantraject

Baantraject

Baantraject is werkzaam in re-integratie en in HRM . Wij begeleiden mensen in hun loopbaan en adviseren bedrijven bij hun HRM beleid op het gebied van ziekte en verzuim . Wij maken arbeidsdeskundige rapportages inzake belastbaarheid van medewerkers. Daarnaast verzorgen wij WMO trajecten voor diverse gemeentes. Wij begeleiden mensen in hun zelfredzaamheid, vaak gerelateerd aan studie of werk.