HR Stagiair gezocht bij dit bedrijf!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
HR Stagiair
 • Wanneer
  September 2024 16 - 35 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 350 per maand
Taakomschrijving

Ter versterking van onze HR afdeling is Prysmian Group per september 2023 op zoek naar een HR stagiair(e)!

Zoek jij een stageplaats bij een internationale organisatie en voel jij je thuis in een informele productieomgeving waar je de ruimte en vrijheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Houd je van een uitdaging en een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Lees dan verder!

Werkzaamheden

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid je kennis en kunde op HR gebied verder te ontwikkelen. Je wordt betrokken bij het HR vak in de breedste zin van het woord. Hierbij kun je denken aan het in- en uit dienst melden van werknemers en uitzendkrachten, het bijhouden van de personeelsdossiers en het voorbereiden van de (salaris)mutaties, het dagelijks aanleveren van het ziekteverzuimoverzicht en het schrijven van de ziekteverzuimrapportages. Ook ga je arbeidsovereenkomsten opstellen en coördineer je het trainingsoverzicht, maar ook het versturen van formele brieven en het bestellen van een bloemetje hoort tot jouw takenpakket. Je fungeert daarnaast natuurlijk ook als aanspreekpunt voor onze medewerkers die met enige regelmaat binnen komen lopen.

Gedurende jouw stage als HR stagiair(e) is er naast het verrichten van deze werkzaamheden uiteraard ook de ruimte voor opdrachten vanuit je opleiding en kunnen we altijd kijken of er nog projecten zijn om opgepakt te worden.

Gewenste profiel

 • Je een leergierige student bent op HBO met een opleiding in de richting van HRM;
 • Je beschikbaar bent voor een meewerkstage vanaf september 2023 voor een periode van minimaal 4 maanden en minimaal 3 dagen per week;
 • Je verder iemand bent die zelfstandig en nauwkeurig kan werken (mogelijk deels vanuit huis!) en jij iemand bent die het initiatief durft te nemen vanuit de vrijheid die je krijgt;
 • Tot slot beheers je de Nederlandse taal uitstekend en de Engelse taal goed genoeg om een informele mail te versturen of een medewerker die binnen komt lopen te helpen.

Wat bieden wij

 • Een stagevergoeding van €350,- en een dag vrij voor elke maand dat je geheel meewerkt;
 • Een uitdagende stage waarin je jezelf kunt ontwikkelen als HR professional met veel afwisseling waarin geen dag hetzelfde is;
 • Een goede werksfeer in een informeel en internationaal team.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht bij Prysmian Group, marktleider in het leveren van kabels, systemen en diensten die de wereld met elkaar verbinden. Prysmian Group is een beursgenoteerde organisatie en is wereldwijd actief in 50 landen met meer dan 29.000 medewerkers in 112 fabrieken en 25 R&D centra.

Prysmian Group Netherlands is onderdeel van Prysmian Group Noord-Europa. Je komt als HR stagiair(e) te werken op onze vestiging in Delft, tevens het hoofdkantoor van Noord-Europa op de HR afdeling. Naast Delft hebben wij in Nederland nog vestigingen in Emmen, Nieuw-Bergen en Eindhoven.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Prysmian Netherlands B.V.

Prysmian Netherlands B.V.

Prysmian Group

Met meer dan honderd jaar ervaring is Prysmian Group marktleider in het leveren van kabels, systemen en diensten die de wereld met elkaar verbinden. Prysmian Group - genoteerd aan de Milan Stock Exchange en Blue Chip index – heeft een totale omzet van circa €11,5 miljard (2019). Wereldwijd zijn we actief in 50 landen met 29.000 medewerkers in 112 fabrieken en 25 R&D-centra.

Prysmian Group in Nederland

Prysmian Group Netherlands is onderdeel van Prysmian Group Noord-Europa. Het hoofdkantoor van Noord-Europa is tevens in Delft gevestigd. We krijgen dan ook regelmatig collega’s uit andere landen op bezoek. De interne voertaal is Nederlands, maar met regelmaat zal je ook in het Engels je argumenten moeten onderbouwen.

In Nederland zijn er vier vestigingen; in Emmen, Nieuw-Bergen, Eindhoven en het hoofdkantoor in Delft.

Online resultaten
Prysmian Group doet het goed! We zijn volop bezig met het verbeteren van onze online positie. Binnen de Prysmian Group behaalt de Nederlandse website de beste resultaten. De LinkedIn pagina van de groep heeft meer de 308.000 volgers. Kortom een gigantische achterban om mee te communiceren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor Prysmian Group. Dankzij onze inspanningen op het vlak van duurzaamheid heeft Prysmian Group in 2021 de eerste plek van de Dow Jones Sustainability Index bereikt. Tijdens het gehele productieproces staat duurzaamheid en circulariteit centraal. We stimuleren daarnaast diverse goeie initiatieven om het duurzame gedachtegoed onder de aandacht te brengen. Bekijk onze duurzaamheidswebsite voor meer inspiratie. www.prysmiangroup-duurzaam.nl