Meewerk Stagiair(e) administratief medewerker Rotterdam, Schiedam, Eindhoven (minimaal 24 uur)

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Meewerk Stagiair(e) administratief medewerker
 • Wanneer
  September 2024 18 - 26 weken 24 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 150 per maand
Taakomschrijving

Ter uitbreiding van onze teams en onze onderwijsprojecten in Regio Rotterdam, Schiedam en Eindhoven zoeken wij per september 2024 een Stagiair(e) administratief medewerker!

De Buzinezzclub begeleidt jongeren die de juiste baan of (vervolg)opleiding zoeken of willen starten met een eigen onderneming. Daar hebben ze jouw hulp bij nodig. Vanaf april 2024 zijn we naast onze huidige projecten gestart met een grote landelijke Maatschappelijke Diensttijd project (MDT).

Werkzaamheden

Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke stagiaire die orde en overzicht brengt in onze projecten. Jij bent verantwoordelijk voor de gehele administratie, bewijslast en monitoring van onze vele programma’s. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor ons, onze trainers en freelancers met wie we werken. We verwachten dat je goed orde kunt scheppen en overzicht houdt. De administratie is jouw verantwoordelijkheid. Wij helpen je om je taken tot een succes te maken.

Gewenste profiel

 • Administratief sterk
 • Goede communicatievaardigheden
 • Overzicht kunnen houden
 • Nauwkeurig
 • Kunnen en willen reizen naar mbo-scholen waar je assisteert bij het verzamelen van alle bewijslast

Wat bieden wij

Een uitdagende en leerzame stageplek waar je veel impact kan maken binnen een snelgroeiende organisatie met grote ambities.

Daarnaast bieden wij:

 • Een stageplek voor ong. 24 uur vanaf september 2024 (uren en dagen in overleg);
 • Een stagecontract voor minimaal 6 maanden;
 • Stagevergoeding van € 150,- per maand o.b.v. 24 uur;
 • Korte communicatielijnen met een prettige en informele werksfeer.

We ontmoeten je graag!

Solliciteer direct en stuur ons jouw cv én motivatie(brief).

Geef hierbij duidelijk aan naar welke locatie jouw voorkeur uitgaat: Rotterdam, Schiedam of Eindhoven.

De sollicitatieprocedure voor stagiaires bestaat uit een gesprek met de betreffende vestigingsmanager en indien nodig een meeloopdag.

We kijken ernaar uit om van je te horen!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

BuzinezzClub Foundation

BuzinezzClub Foundation

De BuzinezzClub Foundation (goede doelen organisatie) maakt kwetsbaren kansrijk op de arbeidsmarkt. Wij doen dit vanuit de overtuiging dat iedereen evenveel kansen verdient. Ons doel is een werkende meritocratie, waar iedereen zijn talenten benut en kansen krijgt om alles uit zichzelf te halen. Kortom: Iedereen Kansrijk!

Sinds 2009 zijn meer dan 6.000 mensen getraind, waarvan 60-70% duurzaam succes bereikt met een baan, opleiding, eigen bedrijf of een combinatie van de drie. Deelnemers worden levenslang member van de club. Op deze wijze fungeren we als carrière coach voor de mensen aan de basis van de arbeidsmarkt. Het initiatief is in Rotterdam-Zuid geboren en heeft zich de afgelopen 14 jaar bewezen in meerdere regio’s in Nederland als partner van gemeenten en mbo-instellingen. In 2019 heeft de VN ons tot wereldwijde best practice benoemd.

Onze Foundation biedt twee programma’s aan: het BuzinezzClub-programma voor jongeren en het WerkClub-programma voor nieuwkomers in Nederland.