Nu solliciteren

Uitdagende stage bij de dit bedrijf

Functie Marketing en communicatie/DPT/Event medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leiden
Dagen per week 1, 2, 3, 4 of 5
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage , Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De dit bedrijf biedt een sportieve, maatschappelijke en sociale stage aan waarin jouw kwaliteiten en creativiteit optimaal benut kunnen worden. Binnen onze organisatie bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse projecten, hierbij kun je denken aan onze nauwe samenwerking met Stichting Elk Kind Een Bal waarin jij een rol krijgt in het organiseren en uitvoeren van events. Als stagiair ga jij o.a. aan de slag met promotie, het bedenken van online content en het editen van beeldmateriaal.

Volg jij een MBO of HBO opleiding op het gebied van: - Marketing en communicatie - Mediamanagement - Allround-DTP - Eventmanagement

Of volg jij een andere opleiding en twijfel je of jij bij ons terecht kunt? Neem dan contact met ons op en wij zullen jou dan voorzien van de nodige informatie. Ook als jij opzoek bent naar een afstudeerstage kunnen wij jouw interessante opdrachten aanbieden.

Wij denken altijd mee met jou mee in het werken aan je competenties en het behalen van je leerdoelen. Op basis van de opleiding die je volgt word je ingedeeld op een aantal projecten waarin jij jouw kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen! Wij werken o.a. samen met basisscholen, sportverenigingen en in samenwerking met onze partners zetten wij maatschappelijke en sociale initiatieven op. Onze ambassadeurs positioneren zich als positieve rolmodellen middenin onze projecten en dragen zo bij aan het behalen van onze doelstellingen als maatschappelijk bewuste foundation.

Ruim 100 medewerkers, vrijwilligers en stagiairs werken intensief samen om deze doelstellingen te behalen en jij kunt daar één van worden!

Wat verwachten we van jou: - Je bent gedreven en ambitieus; - Je toont inzet; - Je bent gemotiveerd; - Je bent flexibel;

Wij bieden jou een werkomgeving die: - Bijdraagt aan het ontwikkelen van je professionele en persoonlijke skills - Flexibel is; - Informeel en super hecht is; - Jouw leerproces voorop stelt; - Waarin jij de kans krijgt om door te groeien.

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet langer en neem gauw contact met ons op! Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team. Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Nu solliciteren