Nu solliciteren

STAGE TECHNISCH TEKENAAR / ENGINEER

Functie Technisch Tekenaar / Engineer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Aalsmeer
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Salaris opmerking op basis van een fulltime werkweek
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens deze stage zal je je onder andere bezighouden met het tot in detail uitwerken van projecten en klantwensen in 3D-tekeningen met het geavanceerde 3D pakket HiCAD. Daarnaast visualiseer je ontwerpen en denk je mee over het creëren van slimme constructies. Dit allemaal onder begeleiding van een gezellig team van ervaringsdeskundigen.

Buiten dat extra handjes en frisse inzichten voor ons erg fijn zijn, willen wij ook dat jij van ons kan leren. Wij bieden jou veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen een zeer dynamisch bedrijf. Zo bieden wij ook een 2-daagse cursus van HiCAD software aan bij aanvang van de stage. Wij hebben het gehele proces in huis, dus je kan alles van A tot Z meemaken. Daarnaast werk je nauw samen met de specialisten uit de productie. Met andere woorden: hier zie je tekeningen echt tot leven komen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wordt jij al helemaal enthousiast en zie je jezelf al helemaal bij ons aan de slag gaan? Check dan nog even of je binnen ons profiel past! Want ben jij:

Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wat bieden wij

Zie jij jezelf al helemaal creatief losbarsten in onze tekenkamer? Solliciteer dan snel!

Kooij Workforce BV

JacKooij (Kooij Workforce B.V.) is een metaalbewerkingsbedrijf (al meer dan 70 jaar een in de familie!) dat zich specialiseert in interieurs voor de Europese retailmarkt. Zo is in een groot deel van de winkels waar jij je kleding, eten en verzorgingsmiddelen koopt wel een of meerdere producten van ons te vinden! Bij JacKooij combineren we onze creativiteit, vakmanschap en commerciële expertise om van concept tot product de beste kwaliteit te leveren. Met ons eigen machinepark en ontwerplabel maken wij het mogelijk om samen met de klant tot originele en passende eindproducten te komen. Onze dienst begint bij een idee en eindigt bij een eindproduct.

Ons team bestaat uit ongeveer 50 medewerkers en we zijn altijd opzoek naar nieuwe collega's die we iets kunnen leren. Bij ons is willen belangrijker dan kunnen. Want wie wil, die kunnen wij wat leren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2022