Nu solliciteren

Stagiair(e) data analist/business intelligence gezocht bij dit bedrijf!

Functie Data analist/business intelligence
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie IJsselstein
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij klaar voor een uitdagende stage in een snelgroeiende werkomgeving?

Als stagiair(e) data analist/business intelligence kom je te werken bij dit bedrijf. Dit bedrijf is een onafhankelijke verzekeringsintermediair waar de klant centraal staat. Voor onze klant zijn wij altijd op zoek naar het beste product met de laagste premie en de beste voorwaarden. Onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. automotive-, inkomens-, zakelijke- en particuliere verzekeringen. Voor de meeste producten geldt dat onze klanten hun verzekering binnen 5 minuten, 24 uur per dag op onze website af kunnen sluiten. Met ruim 50 jaar ervaring hebben wij een reputatie hoog te houden en hebben wij veel vakkennis in huis.

Ons bedrijf ontwikkelt zich nog steeds sterk en wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen om onze klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt gestimuleerd en absoluut gewaardeerd binnen ons bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar werknemers die flexibel, proactief en creatief zijn en het in zich hebben om nét een stapje extra te kunnen zetten.

Wat houdt de stage in?

Als stagiair(e) data analist/business intelligence zorg je er, samen met de marketeers, voor dat strategische beslissingen ‘fact based’ genomen worden. Je bent de schakel tussen ‘data’ en ‘business’. Je komt in aanraking met allerlei verschillende soorten data van web analytics, sales en marktonderzoek. Je ondersteunt de afdeling Marketing en IT bij het verzamelen, verwerken en analyseren van data. Deze inzichten vertaal je naar concrete strategische marketingadviezen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat kun je van ons verwachten?

Een leuke en uitdagende stage voor 32 tot 40 uur in de week, met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen. Je krijgt de kans om met zoveel mogelijk onderdelen van data en data-analyse kennis te maken. Binnen Diks Verzekeringen tel je echt mee, successen vieren wij écht samen! Daarnaast kennen we een geweldige werksfeer op ons mooie kantoor in IJsselstein, hard werken en plezier maken gaan bij ons hand in hand!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure er uit?

Diks verzekeringen b.v.

Wij zijn een onafhankelijk intermediair die zich voornamelijk focust op motorrijtuigverzekeringen. Voor onze klant zijn wij altijd op zoek naar het product met de laagste premie en de beste voorwaarden.
Op onze website kunnen klanten in 5 minuten een verzekering afsluiten.
Diks Verzekeringen bestaat al 47 jaar, maar ons bedrijf ontwikkelt zich nog steeds sterk. Daarom zijn wij ook op zoek naar werknemers die flexibel meebewegen met deze veranderingen, die proactief en creatief zijn.

Eigen initiatief en meedenken met de organisatie wordt zeer gestimuleerd en gewaardeerd binnen ons bedrijf.

Ons huidige team bestaat uit 30 medewerkers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022