Nu solliciteren

Uitdagende HBO stage op het gebied van ICT bij dit bedrijf!

Functie Meewerkstage/afstudeerstage
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Twello, Nederland
Uren per week 12 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juli 2023
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Reiskostenvergoeding is bespreekbaar.
Stagevergoeding € 350 - 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in het derde of vierde jaar van de opleiding ICT, Media & informatie of een vergelijkbare opleiding? Ben jij nog op zoek naar een leerzame, maar ook gezellige stage? Dan is dit gezellige bedrijf in Twello wat voor jou!

Werkzaamheden

Wij zijn de afgelopen periode hard gegroeid en om deze reden kunnen wij de hulp van een enthousiaste stagiair(e) goed gebruiken! Binnen ons bedrijf willen wij iedereen de mogelijkheid bieden om zelfstandig te werken en hierdoor zetten wij graag samen een opdracht op. Hierbij hebben wij oog voor jouw wensen, de behoefte van ons bedrijf en de eisen vanuit jouw opleiding. Samenwerkingen met bijvoorbeeld studiegenoten zijn ook mogelijk. Zo creëren wij samen de perfecte opdracht voor jou!

Gewenste profiel

Wie ben jij?

Wat is jouw ervaring met frameworks, programmeertalen en project management systemen?

(Nog) geen ervaring met een van deze termen? Geen probleem. Een stage is om te leren en daar helpen wij jou graag bij. Ook mag je je stage bij ons grotendeels zelf inrichten naar jouw ambities en doelstellingen, dus wij kunnen altijd iets passends voor jou vinden!

Wat bieden wij

Enthousiast.. en hoe nu verder?

Reageer op deze vacature met jouw CV/portfolio en motivatiebrief. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op voor een kennismakingsgesprek (digitaal of in persoon op locatie). Als wij allebei enthousiast zijn na het kennismakingsgesprek plannen we een tweede gesprek om de opdracht uit te werken en overige zaken te regelen.

Vragen? Dat is begrijpelijk, mail of bel ons gerust.

Online Supporter

Wij zijn een enthousiast en snel ontwikkelend bedrijf en zijn specialist in het digitaliseren van organisaties en aanbieden van geïntegreerde oplossingen. In essentie richten wij ons op de ontwikkeling en hosting van schaalbare e-commerce en klant gedreven (unieke) oplossingen. Inmiddels zijn wij 15 jaar actief en omvat ons huidige klantenbestand 400 zowel lokale als internationale organisaties.

Bij Online Supporter B.V. maken 25 specialisten dagelijks het verschil middels ontwikkeling en innovatie. Met uiteenlopende specialismes en expertises dragen wij ons steentje bij om onze klanten te laten excelleren. Wij zijn gespecialiseerd in digitale optimalisatie en maatwerkoplossingen voor onze klanten in verschillende markten. Het grootste gedeelte van deze opdrachten bestaan uit B2B projecten.

Waar zijn wij te vinden?

Online Supporter B.V. en haar dochterondernemingen zijn gevestigd in Twello. De locatie is gelegen aan de hoofdweg goed bereikbaar via openbaar vervoer of met de auto. Het treinstation is op ongeveer 10 minuten lopen en als je met de auto of fiets komt is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Door onze groei in de afgelopen tijd hebben wij niet enkel meer een kantoor in Twello, maar ook in Amsterdam! Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2023