Nu solliciteren

Uitdagende performance marketing stage bij een e-commerce bureau in hartje Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Performance Marketing
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2023
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking o.b.v. 40 uur
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tijdens je stage zal je actief meedraaien in het performance marketing team van dit bedrijf. We geven je gelijk vanaf de start veel verantwoordelijkheid, omdat we zien dat je daar het meest van leert. En in de praktijk leren we je dan de kneepjes van het vak. Performance marketeers staan aan het roer en hebben direct klantcontact. Ze zijn veelal breed georiënteerd en bedienen alle marketingkanalen, en tegelijk is er ook de mogelijkheid je te specialiseren in een specifiek kanaal. We kijken graag waar jij je voor wil inzetten en waar je ambities liggen, kijkend naar je talenten en wat je energie geeft.

En na het werk stappen we graag in de sloep voor de deur op de Herengracht, lunchen we aan lange tafels in de woonkeuken, borrelen collega's maar al te graag op het dakterras en is er natuurlijk ook een tafelvoetbaltafel.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Zoals eerder gezegd zijn eigenschappen voor ons belangrijker dan vaardigheden. Maar als we dan toch wat kwaliteiten zouden moeten noemen, dan zijn deze het meest in de goede richting:

Wat bieden wij

Yellowgrape

Het zijn boeiende, zeg maar gerust sensationele tijden voor e-commerce. De technologie gaat als een speer en biedt bijna onbeperkt ruimte voor creativiteit. Wie het spel doorgrondt, kan fenomenale dingen doen. Dat is wat hier gebeurt. Onze grootste drijfveer is pure pioniersdrift. We willen alles doorgronden en er als eerste bij zijn. Niet makkelijke sier maken met 80 procent, maar voortdurend door het plafond stoten. Herken je dat gevoel? Ben jij ook zo iemand? Dan is Yellowgrape misschien de perfecte familie voor jou.

We werken in hartje Amsterdam voor succesvolle opdrachtgevers. De inzet is hoog, de sfeer gemoedelijk. We genieten van elkaars talenten en eigenheid en werken hard, maar niet zonder onze kop te verliezen. Samen eten, het leven vieren. Dat is ook Yellowgrape. Kom kennismaken met ons.

Yellowgrape heeft voor de tweede keer op rij een plek in de lijst van Best Workplaces in Nederland behaald. Daar zijn we ontzettend trots op! De score wordt namelijk volledig bepaald door onze collega’s. Eerder dit jaar is Yellowgrape voor de derde keer op rij uitgeroepen tot een Great Place to Work. Dat deze behaalde score ook voor een tweede keer goed is voor een plek binnen de lijst van Best Workplaces, is de absolute kers op de taart.

De score van Great Place to Work komt onder meer tot stand met de Trust Index: hoe fijn vinden mensen het om bij Yellowgrape te werken? Hier worden vragen gesteld aan de hand van een vijftal thema’s.

Gemiddeld geven onze collega’s Yellowgrape bij de Trust Index een 9,0 op deze thema’s. Waarbij de subthema’s Verbondenheid, Vakbekwaamheid en Opleidings- en/of Ontwikkelingsmogelijkheden het hoogst scoren.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 28-2-2023