Nu solliciteren

Uitdagende stage bij de dit bedrijf

Functie Allround medewerker M/V Zorg en welzijn
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Leiderdorp, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De dit bedrijf biedt een sportieve, maatschappelijke en sociale stage aan waarin jouw kwaliteiten en creativiteit optimaal benut kunnen worden. Binnen onze organisatie bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in diverse projecten, hierbij kun je denken aan samenwerkingen met sportverenigingen zoals ZZ Leiden, het eredivisieteam Apollo Amsterdam en de KNVB.

Naast het stimuleren van beweging door middel van o.a. sport en spel in te zetten, maken wij ons er hard voor om de jeugd bewust te maken van hun eigen krachten en talenten. Als stagiair ga je binnen het werkveld observeren, rapporteren en probleemstellingen evalueren. In de interactie met de doelgroep zal je tegen conflictsituaties aanlopen, die betrekking hebben tot de ontwikkeling en het welzijn van de jeugdigen. Deze leerprocessen dragen bij aan jouw eigen ontwikkeling als toekomstige professional.

Volg jij een MBO of HBO opleiding op het gebied van: - Sport en bewegen/Sport en gezondheid - Zorg en welzijn

Of volg jij een andere opleiding en twijfel je of jij bij ons terecht kunt? Neem dan contact met ons op en wij zullen jou dan voorzien van de nodige informatie. Ook als jij opzoek bent naar een afstudeerstage kunnen wij jouw interessante opdrachten aanbieden.

Wij denken altijd mee met jou mee in het werken aan je competenties en het behalen van je leerdoelen. Op basis van de opleiding die je volgt word je ingedeeld op een aantal projecten waarin jij jouw kwaliteiten en talenten verder kunt ontwikkelen! Wij werken o.a. samen met basisscholen, sportverenigingen en in samenwerking met onze partners zetten wij maatschappelijke en sociale initiatieven op. Onze ambassadeurs positioneren zich als positieve rolmodellen middenin onze projecten en dragen zo bij aan het behalen van onze doelstellingen als maatschappelijk bewuste foundation.

Ruim 100 medewerkers, vrijwilligers en stagiairs werken intensief samen om deze doelstellingen te behalen en jij kunt daar één van worden!

Wat verwachten we van jou: - Je bent gedreven en ambitieus; - Je toont inzet; - Je bent gemotiveerd; - Je bent flexibel

Wij bieden jou een werkomgeving die: - Bijdraagt aan het ontwikkelen van je professionele en persoonlijke skills - Flexibel is; - Informeel en super hecht is; - Jouw leerproces voorop stelt; - Waarin jij de kans krijgt om door te groeien.

Werkzaamheden

Wat bieden wij

Ben je enthousiast geworden? Aarzel dan niet langer en neem gauw contact met ons op! Wie weet mogen we jou binnenkort verwelkomen in ons team. Ook als je vragen hebt over deze vacature kun je uiteraard contact met ons opnemen

Bedrijfspresentatie

Ricardo van Rhijn Foundation

De Ricardo van Rhijn Foundation bevordert maatschappelijke bewustzijn, sociale en maatschappelijke participatie en integratie in de samenleving van o.a. kansarme kinderen, jeugd en ouderen.

De Foundation realiseert haar doelstelling door creatieve en innovatieve (sport)activiteiten te organiseren en te ondersteunen.

De Foundation zet verschillende ambassadeurs in als positieve rolmodellen, benieuwd naar wie dat zijn?

Bekijk dan snel onze website!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023