Nu solliciteren

Uitdagende financieel administratieve stage in Amsterdam

Functie Stagiair(e) financieel administratief medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni 2023
Stageduur 4 - 10 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Salaris opmerking Stagevergoeding is afhankelijk van het opleidingsniveau en is op basis van 40 uur.
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een jong, dynamisch, multicultureel, divers en snel (internationaal) groeiend bedrijf. Voor ons is het belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk komt en dat je echt jezelf kan zijn. We hebben een hele open cultuur, staan open voor nieuwe ideeën en juichen het toe als een collega zelf initiatief neemt om ons te verrassen!

Jij gaat onze administratieve afdeling ondersteunen in de breedste zin van het woord. Je houdt je dagelijks bezig met het verwerken van facturen, nabellen van locaties voor het ontvangen van facturen en het beantwoorden van vragen van locaties en klanten. Ook zorg je voor de juiste registratie/invoer van de financiële gegevens in de financiële systemen en ondersteun je het crediteuren- en debiteuren beheer.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Een leerzame en dynamische stage met eigen taken & verantwoordelijkheden

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Een informele en open werksfeer

Een stagevergoeding:

MBO ontvangt 350 euro op basis van 40 uur

We hebben een relatief jong team met enthousiaste en gemotiveerde collega's. We hechten veel waarde aan open communicatie, wat merkbaar is aan de positieve werksfeer. We werken hard, maar vinden plezier in het werk ook erg belangrijk.

Meetingselect B.V.

Meetingselect is 's werelds grootste marktplaats voor vergaderingen, groepsreserveringen en werkruimten. Het platform voor vergaderbeheer is bekroond door organisaties, locaties en partners. Door innovatieve functies en technologieën aan te bieden, creëren we een transparanter, duurzamer en efficiënter boekingsproces.

Wij zijn een snelgroeiend internationaal bedrijf met collega's uit 18 verschillende landen en met collega's verspreid over 12 verschillende landen!

Bij Meetingselect willen we je niet zomaar een baan aanbieden, we willen je een carrière bieden! Wij vinden het belangrijk dat onze collega's plezier hebben in het werk dat ze doen en daarbij uitgedaagd worden. Er zijn veel manieren om te groeien binnen ons bedrijf, het enige wat je hoeft te doen is de kansen grijpen die zeker voorbij zullen komen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-6-2023