Nu solliciteren

Groeifunctie van junior recruiter naar human development consultant in Amsterdam of Rotterdam

Functie Junior recruiter --> Human Development Consultant
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per September 2023
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 722
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij in je laatste jaar van je studie en vind je het leuk om bijbaan als recruiter te hebben? Krijg je energie van netwerken en wil je jezelf ontwikkelen tot een echte recruitment professional? Krijg jij energie van ambitieuze professionals te helpen aan een volgende stap in hun carrière? 

Dan pas jij perfect bij ons!

Binnen TriFinance staat ontwikkeling van de medewerkers centraal. Vanuit ambitie en drive willen wij onze medewerkers laten groeien en hebben bewezen daar ook heel succesvol in te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe proactieve medewerker die graag impact wil maken en zelf graag ideeën deelt met het team.

Werkzaamheden

Als recruiter krijg jij dus alle ruimte om je te ontwikkelen. Samen met je mentor zal je jezelf stapsgewijs ontwikkelen tot een echte Recruitment Professional. Vandaar dat deze baan ook te combineren is met je studie, mits je in het laatste jaar zit.

Je gaat als Recruiter aan de slag binnen de business unit Financial Management Services. Deze business unit is 4 jaar geleden opgericht en houd zich bezig met het automatiseren en professionaliseren van financiële afdelingen. Op dit moment werken er 14 jonge en ambitieuze Consultants. Dit zijn echte specialisten die zich verder gaan ontwikkelen binnen Order2Cash, Source2Pay and Record2Report. De komende jaren verwachten wij dat de vraag naar deze consultants sterk zal toenemen. Hier ga jij een bijdrage aan leveren. Om  deze business unit goed te leren kennen start je het eerste halfjaar met het het searchen naar verschillende profielen. Jouw doel is om financials die (latent) openstaan voor een volgende stap aan jou te binden. Je gaat hier een network (talent pools)  in opbouwen en onderhouden. Hoe sneller jij dit oppakt hoe uitdagender het gaat worden! 

Andere taken die bij jouw functie horen:

Meedenken hoe wij recruitmentstrategie en processen kunnen optimaliseren; 

Je doelgroepen echt leren kennen en met ideeën komen wat voor content interessant kan zijn voor deze doelgroepen;

Daarnaast krijg je alle ruimte om andere recruitmentprojecten op te pakken. Dit doe je allemaal niet alleen, maar samen met een team van collega-recruiters.

Gewenste profiel

Jij bent een netwerker puur sang!  Je vindt het leuk om met verschillende doelgroepen in contact te staan, iemand zijn ambitie en drijfveren te achterhalen en feilloos daarop  in te spelen.  Je beschikt dan ook over een sterk empathisch vermogen en bent sensitief. Een initiatiefrijke matchmaker dus! Daarnaast ben jij:

Wat bieden wij

Wij bieden jou een leuke en afwisselende rol in een gezellig team met enthousiaste en nuchtere collega’s. Je krijgt veel vrijheid, en je werkt in een omgeving waar je continu blijft leren en groeien. Daarnaast bieden wij:

TriFinance

Wij zijn een netwerkorganisatie van pragmatische consultants. We zijn 900 collega’s sterk en actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. We ondersteunen onze klanten en opdrachtgevers met advies en implementatie diensten.

Werken bij TriFinance betekent, dat jouw groei centraal staat. Wij zijn ervan overtuigd dat jouw groei en ontwikkeling betere oplossingen oplevert voor onze klanten. Wij noemen dit: “Furthering people for better performance in Do-How”.

Bedrijfspresentatie

TriFinance Nederland BV

TriFinance is een eigentijdse en pragmatische organisatie die de groei van mensen op de eerste plaats heeft staan. Een organistie waar werknemers ownership kunnen nemen over verschillende rollen binnen hun huidige functie. Deze aanpak stimuleert co-creatie en verhoogt ook Economies of Motivation®️.

TriFinance is een onafhankelijke finance consultancy organisatie met meer dan 800 medewerkers, die meer dan 15 jaar opereert in Nederland, België, Duitsland en Luxemburg. De specialistische unit Financial Management Services adviseert en ondersteunt organisaties op het gebied van Order-to-Cash, Purchase-to-Pay en Record-to-Report. Het expertisegebied is optimalisatie en digitalisering van financiële processen waarin systemen en mensen een grote rol spelen. Altijd op zoek naar de beste oplossing voor klanten en helpen uw organisatie door de verandering heen.

Klaar om te helpen bij Procesoptimalisaties, E-invoicing compliance, Vendor Master Data Management, RFI trajecten, Package selecties en de implementatie van systemen en processen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2023