Nu solliciteren

Meewerkstage Human Resources in hartje Rotterdam

Functie Stagiair HR
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij een leuke en veelzijdige meewerkstage op onze HR-afdeling? Dan is Hunter Douglas de plek voor jou! Ons team kan jouw inzet en frisse blik heel goed gebruiken.

Werkzaamheden

Dit ga je bij ons doen:

We werken met een relatief klein team aan alle ontwikkelingen en behoefte op het gebied van Human Resources. Momenteel werken we hard aan het stroomlijnen van processen en richten we ons hierbij steeds meer op Europa, in plaats van alleen Nederland.

Een van onze vragen aan jou is ons te helpen met het opzetten van een onboardingprogramma, het verzamelen en vormgeven van veelgestelde vragen, om onze collega’s in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn. Ook help je ons met de letterlijke vertaalslag van onze procedures zodat ook onze nieuwe internationale collega’s goed worden geïnformeerd.

Daarnaast ondersteun je het team door het beantwoorden van allerlei vragen van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden, zoals:  

Kortom; een leuke en afwisselende stageplaats waar veel te leren valt! Alles wat we doen draagt bij aan onze professionalisering, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We helpen en begeleiden je graag om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Gewenste profiel

Wie ben jij?:

Wat bieden wij

Jouw unieke voordelen:

Werken bij Hunter Douglas betekent werken bij dé wereldmarktleider in innovatieve raambekledingsproducten en belangrijk producent van innovatieve architectonische bouwproducten. De producten van Hunter Douglas zijn te vinden in miljoenen huishoudens en gebouwen over de hele wereld. Deze zijn te onderscheiden in twee productengroepen – zonweringproducten en bouwproducten. Hunter Douglas heeft een traditie opgebouwd waarin al meer dan 80 jaar baanbrekende producten worden ontwikkeld en vermarkt. Sinds de introductie van de eerste lichtgewicht aluminium jaloezieën in 1946 is Hunter Douglas toonaangevend in de sector met de ontwikkeling van kwalitatief hoge, innovatieve en op maat gemaakte raambekledingen voor huishoudelijk gebruik. Onze producten bieden oplossingen voor praktische alledaagse behoeften – van privacy tot lichtregeling en design.   

Word jij enthousiast van deze vacature? Dan horen wij heel graag van jou!

Hunter Douglas Europe B.V.

Werken bij Hunter Douglas betekent werken bij dé wereldmarktleider in innovatieve raambekledingsproducten en belangrijk producent van innovatieve architectonische bouwproducten.

Hunter Douglas heeft sinds haar oprichting in 1919 een geschiedenis en een cultuur waarin ondernemerschap centraal staat. Ondernemerschap gekoppeld aan kennis en vaardigheden is een succesformule. Goed verankerd in de organisatie vormt het de basis voor onze ontwikkeling en groei. Samen met een wereldwijde productie en distributie capaciteit resulteert dit in een unieke internationale aanwezigheid die ons in staat stelt om op onderscheidende wijze in te spelen op de veranderende vragen en behoeften van de markt en in het bijzonder van onze klanten.

De producten van Hunter Douglas zijn te vinden in miljoenen huishoudens en gebouwen over de hele wereld. Deze zijn te onderscheiden in twee productengroepen – zonweringproducten en bouwproducten. Hunter Douglas heeft een traditie opgebouwd waarin al meer dan 80 jaar baanbrekende producten worden ontwikkeld en vermarkt. Sinds de introductie van de eerste lichtgewicht aluminium jaloezieën in 1946 is Hunter Douglas toonaangevend in de sector met de ontwikkeling van kwalitatief hoge, innovatieve en op maat gemaakte raambekledingen voor huishoudelijk gebruik. Onze producten bieden oplossingen voor praktische alledaagse behoeften – van privacy tot lichtregeling en design.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024