Nu solliciteren

Brede online marketing en E-commerce stage bij Gimeg in Utrecht

Functie Marketing en E-commerce stagiair(e)
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Utrecht, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zoek jij vanaf januari/februari 2024 nog een stage?

De stage Marketing, Communicatie & E-commerce binnen Gimeg is een veelzijdige stage, waarbij je jouw geleerde kennis kan toepassen in de praktijk. Je houdt je namelijk bezig met verschillende marketingactiviteiten zoals website optimalisatie, e-mailmarketing en/of social media. Natuurlijk hangt dit ook grotendeels af van wat jij leuk vindt en wat je wilt leren!

Wat doe je als stagiair op de afdeling Marketing, Communicatie & E-commerce?

Als stagiair Marketing, Communicatie & E-commerce draai je mee binnen het team E-commerce. Een groot deel van de werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van de projecten die op dat moment spelen binnen het team. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van onze consumentenwebsites binnen het CMS-systeem, het opzetten van mailings en het onderhouden van social media kanalen.

Daarnaast is er uiteraard ruimte om eventuele opdrachten vanuit jouw opleiding te kunnen doen tijdens de stageperiode. Je wordt vanaf het begin goed begeleid en we zorgen er dan ook voor dat jij je competenties binnen je stageperiode kunt behalen met leuke en leerzame opdrachten. Want dat is immers de reden waarom jij stageloopt! We bespreken graag de mogelijkheden tijdens jouw sollicitatie.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Denk jij dat deze stage op je lijf geschreven is? Twijfel dan niet en bemachtig deze leuke en veelzijdige stageplek! Liever eerst eens vrijblijvend contact, om wat vragen te stellen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfspresentatie

Gimeg Nederland B.V.

Gimeg is een toonaangevende full service onderneming actief in de kampeer-, recreatie-, outdoor- en interieurmarkt. Met een modern 12.000m2 magazijn bevoorraden wij dagelijks vele afnemers in binnen- en buitenland. Van lokale campingwinkels tot grote retailerformules. De organisatie onderscheidt zich door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals o.a. Thule, Truma, Thetford en Milenco. Daarnaast versterkt Gimeg haar positie in de markt door het uitbouwen van haar eigen merken.

Met de merken Mestic, Travellife en Gimeg opereren wij met onze eigen product- en conceptvisie op de kampeer, outdoor en recreatiemarkt. Livn is het merk wat voornamelijk bij de DIY retailformules wordt verkocht en Cosi is gericht op de tuincentra en speciaalzaken in zowel de BeNeLux als ver daarbuiten.

We zijn dagelijks bezig met de vraag hoe we onze producten zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten. Van het ontwerpen van nieuwe producten tot het bedenken van winkelconcepten en het ontwikkelen van onze website; we zitten nooit stil. Hoewel we hard werken, is er altijd tijd voor een praatje of een lolletje tussendoor en op vrijdagmiddag genieten we van een drankje of een potje darten in onze kantine.

Bij Gimeg zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland met daarnaast ook een vestiging in Denemarken. In het najaar van 2022 heeft Gimeg Nederland zich gevestigd op een nieuwe locatie in Utrecht. Met dit gloednieuwe magazijn, kantoor en showrooms zijn we klaar voor de toekomst.

Behalve een unieke werkplek met een goede sfeer bieden we jou genoeg tijd om aan je stageverslagen te werken en natuurlijk een prima vergoeding voor je harde werk. Na het voltooien van je stage ga je naar huis met een bak aan ervaring!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024