Nu solliciteren

HBO meewerkstage Startups & Ondernemerschap bij dit bedrijf in Rotterdam!

Functie Assistent projectmanager Startups & Ondernemen
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Rotterdam, Nederland
Uren per week 8 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Gebaseerd op een fulltime stage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij ons helpen om Nederland het meest ondernemende land ter wereld te maken?

dit bedrijf is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e). Wij bieden een kijkje in de keuken van dit bedrijf met een praktijkgerichte stage van vijf tot zes maanden. Je leert onze organisatie van binnenuit kennen en denkt met ons mee. Als volwaardig teamlid pak jij de kansen om jouw ideeën in praktijk te brengen. Wil jij van ons leren? Wij zeker van jou.

Wat doet dit bedrijf?

dit bedrijf is een praktisch en innovatief adviesbureau. Dit bedrijf is opgericht in 2002 en is zowel strategisch als uitvoerend actief op het gebied van stedelijke economie, ondernemerschap. Wij helpen ondernemers van idee tot bedrijf en in de groei-fase. Afgelopen 20 jaar hebben wij meer dan 25.000 mensen getraind en gecoacht in hun ondernemerschap. Onze missie: "Nederland, het meest ondernemende land ter wereld maken".  

Voor wie?

Je bent een ondernemende en enthousiaste HBO student. Je zit in de laatste fase van je studie. Je hebt affiniteit met ondernemerschap en beschikt over een commerciële instelling. 

Samenwerken in een resultaatgerichte omgeving haalt het beste in je naar boven. Je beschikt over een “whatever it takes” mentaliteit. Ben jij ondernemend, creatief en leergierig en neem je graag het initiatief? Kom dan stage lopen bij dit bedrijf.

Wij zijn nog op zoek naar meeredere stagiaires met interesse in in startups en marketing. Wij vragen je dan ook om binnen dit onderwerp werkzaamheden uit te voeren, naast de werkzaamheden die in deze vacature zijn vermeld. Daarnaast willen wij graag dat je onderzoek gaat doen naar het verbeteren van onze online marketing.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bedrijfspresentatie

Zaken Expert

Zaken Expert houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met projecten op het gebied van stedelijke economie en ondernemerschap. Als we het hebben over stedelijke economie dan kunt u denken aan; transformatie van winkelgebieden, bedrijventerreinen en maatschappelijk vastgoed. U kunt ook denken aan brancheringsmanagement om sturing te geven om branchering en oplossingen te bieden voor leegstaande panden.

Maar er is nog meer. We werken ook aan KVO projecten (Keurmerk Veilig Ondernemen) om de veiligheid structureel op te lossen in een winkelgebied of een ondernemersfonds, waarbij de ondernemers met z'n alle investeren in het fonds voor een aantal jaar om allerlei activiteiten te organiseren in hun eigen gebied. Maar wij voeren ook economische onderzoeken uit en we schrijven branchering visies voor winkelgebieden bijvoorbeeld. Als we het hebben over ondernemerschap dan kunt u denken aan het coachen van ondernemers van idee tot bedrijf en in de groeifase. Dat doen we voor honderden ondernemers per jaar, maar we verzorgen ook masterclasses, workshops en cursussen op het gebied van ondernemerschap. Wij worden ingeschakeld door gemeenten, maar we voeren ook opdrachten uit voor corporaties, rijksoverheid, ontwikkelaars en vastgoedpartijen.

Zaken Expert staat vooral voor een mentaliteit. Een mentaliteit van doorbraken realiseren en verwachtingen overtreffen van onze klanten. Als het linksom niet kan dan doen we het rechtsom, desnoods vliegen we eroverheen of graven we eronder of boren we door de muren heen. We zetten alles aan het werk om de gewenste resultaten te bereiken voor onze opdrachtgevers.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024