Nu solliciteren

Stage Frontend Developer Bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stage Frontend Developer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Bespreekbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatief web-development bedrijf dat zich toelegt op het creëren van baanbrekende oplossingen in allerlei sectoren. We zijn gepassioneerd door het leveren van innovatieve oplossingen die de norm verleggen en onze klanten een buitengewone ervaring bieden.

Werkzaamheden

Als stagiair frontend developer bij dit bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van ons getalenteerde technische team. Je zal werken aan het ontwikkelen en verbeteren van de gebruikersinterface van onze applicaties. Je wordt betrokken bij het hele ontwikkelingsproces, van concept tot implementatie, waarbij je je vaardigheden op het gebied van HTML, CSS en JavaScript kunt benutten en verbeteren.

Verantwoordelijkheden:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Locatie: het centrum van Amsterdam, en een deel remote 

Klinkt dit als de perfecte kans voor jou? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Carlo de Cocq, carlo@nextgear.nl We kijken ernaar uit om van je te horen!

NextGear

Bij NextGear geloven we in het bieden van stageopdrachten die aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen. Of je nu geïnteresseerd bent in backend-ontwikkeling, frontend-ontwerp, databasebeheer of ergens daar tussenin, wij zorgen ervoor dat je een uitdagende en relevante stageopdracht krijgt.

Tijdens je stageperiode bij NextGear krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en praktische ervaring op te doen in het werken met Python en het Django-framework en\of met React en/of Adobe. Of je nu graag wilt werken aan het ontwikkelen van geavanceerde backend-systemen, het ontwerpen van boeiende frontend-interfaces, of het beheren van databases voor efficiënte gegevensverwerking, we hebben passende projecten beschikbaar.

Ons ervaren team zal je begeleiden en ondersteunen terwijl je werkt aan je stageopdracht. Je krijgt de mogelijkheid om te leren van professionals die uitgebreide kennis en expertise hebben op het gebied van Python en het Django-framework en\of met React en/of Adobe. Dit stelt je in staat om niet alleen theoretische kennis op te doen, maar ook praktische ervaring op te doen in een professionele werkomgeving.

Bij NextGear streven we ernaar om jou als stagiair een waardevolle en leerzame ervaring te bieden. We moedigen je aan om je creativiteit te uiten, nieuwe ideeën aan te dragen en actief deel te nemen aan het ontwikkelingsproces. Dit geeft je de kans om je vaardigheden te laten groeien en je kennis toe te passen in echte projecten.

Kies voor een stage bij NextGear en ontwikkel jezelf verder in de richting die jou het meest interesseert, terwijl je werkt met Python en het Django-framework en\of met React en/of Adobe. Je zult waardevolle praktijkervaring opdoen en een solide basis leggen voor een succesvolle carrière in de ICT-sector.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024