Nu solliciteren

Recruitment stagiair(e) gezocht voor meewerkstage bij Veolia in Schiphol-Rijk

Functie Recruitment stagiair(e) op de HR afdeling
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Schiphol-Rijk, Nederland
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 3 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Salaris opmerking Op basis van een fulltime stage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Veolia is al ruim 40 jaar actief in Nederland en ondersteunt haar klanten in de sectoren voeding, chemie, olie en gas, onderwijs, gezondheidszorg en lokale overheden. Om een circulaire en meer duurzame economie te realiseren werken we met onze klanten samen om schaarse hulpbronnen te beheren maar ook door deze bronnen zo efficiënt mogelijke te benutten. Denk aan de transformatie van slib in bio-plastic of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron, met als doel het leveren van nutsdiensten.

Via onze ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, techniek en technologie verminderen we de milieubelasting van de activiteiten van onze klanten en helpen we tegelijkertijd industriële bedrijven, dienstverlenende organisaties en de publieke sector om op een efficiëntere wijze te opereren.

Wij zoeken een recruitment stagiair(e) om ons fantastische recruitment team te versterken. Geen dag is hetzelfde in onze snelgroeiende organisatie en dat merken we ook in onze vacatures. Daarom zijn wij op zoek naar een recruitment stagiair(e) die ons ondersteunt bij het gehele werving- en selectieproces en kleine projecten vanuit de HR afdeling. Daarnaast krijg jij de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan met je eigen opdracht. 

Wij zoeken iemand die:

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Veolia Nederland B.V.

Veolia is een onderdeel van het Franse concern Veolia Environnement en is wereldwijd marktleider op het gebied van duurzame energie- en milieuoplossingen.
Samen met ruim 187.000 collega’s over de hele wereld zetten wij ons in voor het leveren van innovatieve oplossingen die zijn gebaseerd op milieubescherming en een betere kwaliteit van leven voor anderen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024