Nu solliciteren

Word de drijvende kracht achter een unieke beauty lancering!

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Best, Nederland
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Februari 2024
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding € 450
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij gepassioneerd door de wereld van schoonheid en klaar voor een onvergetelijke ervaring? dit bedrijfopent de deuren voor een ambitieuze stagiaire/werkstudent die van februari tot en met mei 2024 wilt werken aan de lancering van een nieuw beauty product voor de professionele beauty branche.

Werkzaamheden

Wat maakt deze stage zo bijzonder?

Een Uniek Project: Werk aan de lancering van een gloednieuw merk in Nederland, specifiek gericht op de B2B markt in de Beauty Branche.

Van A tot Z: Zet alles op wat nodig is om dit product succesvol te lanceren. Dit omvat het opzetten van de website, creëren van brochures, vaststellen van prijzen en het beheren van PR en communicatie.

Sales Debut: De climax van je inspanningen komt tot uiting op de Beauty Beurs in Utrecht in april. Jij zult daar het product lanceren en cruciale rol spelen in de verkoop ervan.

Wat bieden wij

Waarom dit een kans is die je niet mag missen:

Creatieve Vrijheid: Jouw stempel drukken op een productlancering geeft je ongekende creatieve vrijheid.

Flexibele Werktijden: We begrijpen dat innovatie niet altijd binnen 9-5 plaatsvindt. Daarom bieden we flexibele werktijden aan en werken op afstand is ook mogelijk.

Leer en Groei: Deze stage is ideaal voor marketing/commerciële economie studenten of afgestudeerden die hun vaardigheden willen aanscherpen en hun cv willen verrijken.

Marktconforme Vergoeding: Wij waarderen jouw inzet en bieden een marktconforme vergoeding voor stagiaires/werkstudenten.

Hoe kun je deel uitmaken van ons team?

Als jij degene bent die houdt van schoonheid en een achtergrond heeft in marketing/commerciële economie, stuur dan je CV en motivatie naar meike.otterloo@beautyservice.com. Word de drijvende kracht van een prachtige Beauty lancering en maak deel uit van een gezellig en toegewijd team!

Beauty Service

Beauty Service is een importeur van de cosmetica merken: Sans Soucis, Biodroga, CND, Thalgo, Mary Cohr en Make up Factory. Beauty Service is een klein, dynamisch bedrijf. We werken vol passie voor onze producten en klanten.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 29-2-2024