Werkgevers Plaats vacature
Nu solliciteren »

Business analist corporate finance

Functie Stagiair(e)/ business analist Corporate Finance
Education level WO
Location Naarden
Dagen per week 3 of 4
Beschikbaarheid Beschikbaar
Stageduur 4 - 24 maanden
Stagesoorten Werkervaring
Stagevergoeding In overleg

Taakomschrijving

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (Bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrokken te zijn bij fusie- en overname transacties?

Bij dit bedrijf zoeken wij versterking van ons team voor 3 à 4 dagen in de week vanaf 30 januari. Je werkt concreet op een aantal opdrachten en ondersteunt bij de opzet van de groeiende praktijk. Je hebt extern contact met klanten. Vereiste interesse en kennis op het vlak van Corporate Finance is essentieel.

Werkzaamheden

  • Je bent direct betrokken bij de opdrachten. maken van Informatie memoranda en waarderingen. Ook doen wij veel searches in bepaalde bedrijfstakken. dit is allemaal bedrijfseconomisch werk.
  • ondersteunen van de corporate finance praktijk zoals bewerken van de website en het schrijven van inhoudelijke artikelen/blogs
  • Aan het einde van je stageperiode mag je mee naar de klant

Gewenste profiel

  • corporatie finance of bedrijfseconomie
  • Bedrijfseconomie
  • Bedrijfskunde

de stagiairs bij Clifton Finance hebben veel geleerd en gaan goed beslagen ten ijs naar een volgende stage of eerste baan.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Over dit bedrijf

Heb jij interesse om met een werkstage in deeltijd je kennis van Corporate Finance te versterken? Studeer je op academisch niveau (Bedrijfs)economie en vind je het leuk om ‘hands on’ en echt betrok...

Wil je meer weten over dit bedrijf? Schrijf je in of log in.

Nu solliciteren »