Chromeburner

Bedrijfsgegevens
Chromeburner
Branche Detailhandel / Groothandel / Import-Export
Bedrijfsomvang Middelgroot (50-249)
Locatie Nieuwkuijk, Nederland
Bedrijfsomschrijving

ChromeBurner is een internationaal e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van motorkleding, -bescherming, -accessoires en merchandise. Bij ChromeBurner is een uitstekende service, een goed en oprecht advies en veel plezier van groot belang. Daarnaast zijn wij buitengewoon trots op ons uitgekiend en eigentijdse assortiment. We staan 100% achter alle producten die we verkopen.

Inmiddels bestaat ChromeBurner al 10 jaar en timmeren we flink aan de weg. We zijn zeer ambitieus en hebben eigenlijk belachelijk hoge groeiambities. Om deze te realiseren zullen we samen de wereld van motorgear op zijn kop zetten.

De missie van ChromeBurner is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, we willen onze klanten aangenaam verrassen en we doen er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. Motorrijden: mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Wij denken dat er veel meer te halen valt uit de wereld van motorgear en we vervullen daarom met plezier de rol van energieke kickstarter. Klanten en leveranciers, eigenlijk iedereen, proeven bij ons het enthousiasme dat past bij het motorrijden. We brengen leven in de brouwerij, ons motto sluit hier nauw op aan: β€œfun starts here”.

Bedrijfspresentatie
Stages bij Chromeburner