Stagiair(e) Logistiek Medewerker bij dit bedrijf Motorgear BV

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair(e) Logistiek
 • Wanneer
  September 2024 18 - 40 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 250 per maand
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf gaan we hard, momenteel zijn wij, onder andere doordat we wereldwijd opereren, de grootste motorkleding specialist van Nederland. Onze ambities zijn groot, dus om deze groei verder te kunnen faciliteren willen wij ons team uitbreiden met een enthousiaste stagiair(e) logistiek medewerker.

Werkzaamheden

Wat ga je zoal doen?

In het magazijn ben jij mede verantwoordelijk voor het uitgeven en ontvangen van diverse goederen. Je regelt de interne opslag van goederen en zorgt ervoor dat het op de juiste locatie terecht komt. Naast het picken en verzendklaar maken van orders ben jij mede verantwoordelijk voor een goed en werkbaar logistiek proces.

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er eventueel ruimte voor de inbreng van een eigen stageopdracht/onderzoek. Ongetwijfeld dat je binnen onze werkzaamheden iets kunt vinden dat bij jouw wensen (en die van je opleiding) aansluit!

Gewenste profiel

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste, leergierige mbo-student met affiniteit voor het logistieke proces. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband aan de slag en je denkt goed mee over bepaalde processen. Daarnaast ben je proactief, sociaal, een doorzetter en betrouwbaar. Maar vooral heb je er ontzettend veel zin in om in het echter werkveld aan de slag te gaan!

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

Bij dit bedrijf krijg je een eigen werkplek in een gloednieuw en modern kantoor. We werken in een jong, gezellig en dynamisch team en houden van een lolletje op zijn tijd. Medewerkers van dit bedrijf zijn gedreven en gemotiveerd om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. De werksfeer is prettig en open en de organisatiestructuur is zeer plat te noemen met korte interne lijnen.

Daarnaast bieden wij:

 • Een lekkere stagevergoeding;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels;
 • Een sportruimte waar je jezelf voor en na het werk kan uitleven;
 • Vier keer per week personal kettlebell trainingen;
 • Verschillende teamuitjes;
 • Volop mogelijkheden om na je stage bij dit bedrijf te blijven werken.

Interesse?

Ben jij de stagiair(e) logistiek manager die wij zoeken en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Stuur dan je cv en motivatie naar \<lieneke.jong@chromeburner.com>. Voor meer informatie over de functie of voor vragen bel je met Lieneke Jong, HR Adviseur, 06 288 94 406.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Chromeburner

Chromeburner

ChromeBurner is een internationaal e-commerce bedrijf dat zich richt op het verkopen van motorkleding, -bescherming, -accessoires en merchandise. Bij ChromeBurner is een uitstekende service, een goed en oprecht advies en veel plezier van groot belang. Daarnaast zijn wij buitengewoon trots op ons uitgekiend en eigentijdse assortiment. We staan 100% achter alle producten die we verkopen.

Inmiddels bestaat ChromeBurner al 10 jaar en timmeren we flink aan de weg. We zijn zeer ambitieus en hebben eigenlijk belachelijk hoge groeiambities. Om deze te realiseren zullen we samen de wereld van motorgear op zijn kop zetten.

De missie van ChromeBurner is om het kopen van motorkleding weer fun te maken, we willen onze klanten aangenaam verrassen en we doen er alles aan om ze met een glimlach de weg op te krijgen. Motorrijden: mooier kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Wij denken dat er veel meer te halen valt uit de wereld van motorgear en we vervullen daarom met plezier de rol van energieke kickstarter. Klanten en leveranciers, eigenlijk iedereen, proeven bij ons het enthousiasme dat past bij het motorrijden. We brengen leven in de brouwerij, ons motto sluit hier nauw op aan: “fun starts here”.