€100 korting bij de Society Shop en kans op een maatpak!

Door Arjan Sinkeldam - 26 Mei 2009 14:12 - 1522 vertoningen

De kans is groot dat je als student voor het eerst een pak zal moeten aanschaffen. Omdat je het als student toch al niet breed hebt verloot Stageplaza.nl samen met The Society Shop iedere twee weken een heus maatpak. Daarnaast krijgt iedere student die zich inschrijft op stageplaza.nl €100 korting bij de aankoop van een maatpak.

De stagiair is populair

Wie de actualiteiten een beetje volgt weet dat de stagiaire binnen het bedrijfsleven aan populariteit wint. Er worden steeds meer stageplaatsen door bedrijven ter beschikking gesteld en de stagiair krijgt steeds vaker een baan na de stageperiode aangeboden.

Het maatpak, ook voor de stagiaire

Als je als stagiair dan een beetje goed voor de dag wilt komen ontkom je er bijna niet aan om af en toe ook eens een pak aan te trekken. Bijvoorbeeld tijdens die belangrijke presentatie voor je baas, school of opdrachtgever. In sommige bedrijven is het zelfs verplicht om een pak te dragen en smacht men naar casual friday.

Stageplaza.nl helpt je!

Een mooi pak mag iets kosten, Stageplaza.nl is het lichtpunt in deze economisch donkere dagen en helpt jou aan je eerste pak. Stageplaza.nl en de Society Shop verloten daarom 10 maanden lang zal om de week een op maat gemaakt pak. Je krijgt bij het inschrijven op Stageplaza.nl in ieder geval een voucher ter waarde van €100. Dus, schrijf je in, vind je stage en win dat pak. Geheel gratis!