Manager/ondernemer Horeca op het strand of in Haarlem

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Manager/ondernemer horeca stagiaire
 • Wanneer
  Ingetrokken 4 - 52 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 1 MBO niveau 2 MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  Bespreekbaar
Taakomschrijving

Een horecagroep opgericht in 2015. Wat als jongensdroom begon, is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere locaties, een team van 150+ mensen en ambitieus als een start-up.

Met concepten als Roast Chicken Bar, Roast Bistro Bar, Fishbar Monk & Parnassia aan Zee wil Spinning een nieuwe dimensie aan de horecawereld geven. Door de juiste branding en beleving in de zaken wordt er gebouwd aan concepten met een lange toekomst. Na bekendheid te hebben opgebouwd in Haarlem en omgeving, wordt de stap naar andere grote steden voorbereid.

Het doel is om met simpelheid in de uitvoering, het verwachtingspatroon van gasten te overtreffen. Simpel wordt vaak verward met complex. Hou het bij sfeer en smaak maken op een passievolle manier en aandacht voor de gast. Alles moet kloppen en bewaakt blijven.

Werkzaamheden

Als stagiaire 'manager' ben jij een van ons, een sfeermaker, en ben jij een belangrijk onderdeel van ons team, doormiddel van een platte hiërarchie, werken wij met de gedachte één team één taak. Als sfeermaker stagiaire stuur jij ons team van juniors aan, en ben jij hun aanspreekpunt van de dag. Daarnaast ben jij ook het gezicht voor de gasten en zorgt ervoor dat elke dag op rolletjes loopt. Je motiveert en coacht de juniors om te zorgen dat zij zelfstandig de gasten in de watten kunnen leggen en iedereen met een goed gevoel ons restaurant verlaat.

Houd jij ervan om de gasten te verwennen, ben je een echte team player, zit het coachen van andere in je bloed en lijkt het je leuk om in een groeiende horecagroep te werken? Dan ben jij degene die we zoeken.

Gewenste profiel

 • Iemand die graag en met passie in de horeca werkt of wil werken

 • Je ondersteunt, coacht en motiveert het team van juniors

 • Geen 9 tot 5 mentaliteit

 • Een team player

Wat bieden wij

 • Een wisselende functie binnen onze horecagroep

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

 • Frequent trainingen intern en buiten de deur

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Spinning Group

Spinning Group

Wat begon als jongensdroom werd in 2015 werkelijkheid; Spinning Group, inmiddels dé horecagroep van Haarlem en omstreken. Met meerdere locaties, 150+ mensen in dienst en ambitieus als een start-up heeft Spinning creatieve maar vooral kenmerkende concepten weten neer te zetten waarbij gastvrijheid en loyaliteit altijd gewaarborgd zijn gebleven. Met Roast Bistro Haarlem, Fishbar Monk & Parnassia aan Zee in ons eigen portfolio en als trotse partner van Mooie Boules in Haarlem en Amsterdam, waar wij de foodcourts bemannen. Door de juiste branding en beleving in elke zaak wacht hen een lange toekomst.

Het doel is om met simpelheid in de uitvoering, het verwachtingspatroon van gasten te overtreffen met een nieuw concept, een unieke beleving of simpelweg een kwalitatief goed gerecht. Simpel wordt vaak verward met complex. Houd het bij sfeer- en smaakmaken op een passievolle manier en aandacht voor de gast. Alles moet kloppen en bewaakt blijven.

Om bovenstaande belofte steeds opnieuw waar te kunnen maken, beschikt Spinning over een gemotiveerd en gepassioneerd team die dag en nacht klaar staan voor de gast. De ultieme avond uit krijgt vorm door de enthousiaste manier waarop deze helden zorgen voor sfeer en gastvrijheid waarbij zij hun horecakennis en ervaring delen.