Commercieel / Sales Medewerker dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Commercieel vastgoedmedewerker
 • Wanneer
  Ingetrokken 17 - 36 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 300 - € 500 per maand
  afhankelijk van de uren, ervaring en opleiding.
Taakomschrijving

Commercieel en marketing vastgoedmedewerker bij het leukste vastgoed bedrijf van NL - dit bedrijf

Wil jij stage lopen bij een stelletje ras ondernemers die meerdere succesvolle bedrijven hebben opgezet en nu bijna twee jaar bezig zijn met een succesvolle vastgoed onderneming dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze stage krijg je goede begeleiding maar ook veel vrijheden om eigen initiatieven op te zetten. Wij brengen je graag in contact met heren en dames die al stage bij ons hebben gelopen zodat zij kunnen vertellen waarom dit een stage is waar je echt wat aan hebt. Niet één opdracht of werk wat al heel lang ligt en niemand wil doen, maar echt direct meewerken in de organisatie. Wij bieden het. Ook is er uitzicht op een goed betaalde baan na je opleiding.

dit bedrijf is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van vastgoed. Wij kopen woningen en kantoren aan en transformeren deze naar turn key woningen of beleggingspanden. 

Commercieel

De stage die wij aanbieden betreft een meewerkstage. Je zal veel leren over de vastgoedwereld en je commerciële vaardigheden zullen na deze stage significant verbeterd zijn voor je toekomstige baan. Geen dag is bij ons hetzelfde en een fijne werksfeer staat voorop. Je zal veel contact hebben met externe partijen en veel kennis op doen op gebied van de technische, commerciële en juridische kant van het in en verkopen van vastgoed. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatieven.

Gewenste profiel

 • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding. Commerciële economie, vastgoedkunde, ondernemerschap en retail management, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Een gestructureerd persoon, zowel thuis als op het werk
 • Commerciële instelling en communicatief vaardig in het Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Informele en pro-actieve houding
 • Initiatiefrijk
 • Handig met systemen en computers
 • Oplossingsgericht denken
 • Ondernemend

Wat bieden wij

 • Dé perfecte stage als je in de toekomst een "commerciële carrière" ambieert. Een stage bij dit bedrijf betekent namelijk werkervaring opdoen in een groeiend bedrijf waar je niet wordt gezien als stagiaire maar als collega. Daarnaast mag je van een stage bij dit bedrijf het volgende verwachten:
 • Een fijne werkomgeving om veel te leren en in de praktijk te beleven wat vastgoedmanagement inhoudt;
 • Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je te ontwikkelen in een prettige werksfeer;
 • Veel vrijheid voor eigen Ideeën;
 • Een organisatie gedreven door succes
 • Een prima stagevergoeding. Tussen de 300 en 500 euro afhankelijk van de uren, ervaring en opleiding. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bonus te verdienen bij goed presteren.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? 
Neem contact met ons op. Mocht je iets verder wonen, geen probleem, wij hebben vervoer beschikbaar.

Interesse?

Solliciteer direct door je CV en motivatiebrief te sturen naar info@zoonsvastgoed.nl of bel direct naar 0854012276 en vraag naar Steven van der Meer!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Zoons vastgoed BV

Zoons vastgoed BV

Aangenaam!

Waar je woont is waar je leeft. Logisch dus, dat je een huis wilt, dat perfect bij je woonwensen past.

En daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wie wij zijn? Wij zijn Zoons Vastgoed. En wij kopen huizen!

Natuurlijk kopen wij die huizen niet alleen, wij verkopen die huizen ook. Niet in alle gevallen, zoals bij je huis verkopen en terughuren.

Maar vaak wel, zoals bij direct verkopen. Jij verkoopt je huis aan ons en wij verkopen die later weer, zodat iemand anders er kan wonen, werken, leven en genieten. En omdat iedere goede verkoop begint bij de aankoop, hebben wij ons in de afgelopen jaren meer en meer gericht op het goed aankopen van huizen.

Jouw woonwens en jouw belang voorop.

Met goed aankopen bedoelen we dat we dat vooral doen in jouw belang, als verkoper. Zo hebben we een unieke aanpak ontwikkeld, dat je helpt je huis snel en slim te verkopen, zonder rompslomp, risico en onnodig hoge kosten aan makelaars die veelal voor hun eigen belang werken. Een aanpak bovendien, die ervoor te zorgt dat je je woonwensen echt beantwoord ziet. In een oplossing die perfect bij je past. In alle gevallen. We houden namelijk altijd rekening met je persoonlijke wensen en nemen je alle zorgen uit handen in alle stappen van het verkoopproces.

Of dat nu gaat over snel verkopen, over verkopen en terughuren van je huis voor extra kapitaal, of over het verkopen van een huis dat je via een erfenis verkregen hebt. Wij kopen huizen. Met 100% zekerheid, zonder voorbehoud van financiering, waarbij de hele verkoop meestal binnen een week geregeld is. Om dit mogelijk te maken, hebben we een groot netwerk aan beleggers en een groot eigen vermogen opgebouwd. En dat alles, zodat jij er je voordeel mee kunt doen als je besluit je huis direct te verkopen aan Zoons Vastgoed.