Brede online marketing en E-commerce stage bij Gimeg in Utrecht

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Marketing en E-commerce stagiair(e)
 • Wanneer
  Ingetrokken 17 - 26 weken 24 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 350 per maand
Taakomschrijving

Zoek jij vanaf augustus/september 2024 nog een stage?

De stage Marketing, Communicatie & E-commerce binnen Gimeg is een veelzijdige stage, waarbij je jouw geleerde kennis kan toepassen in de praktijk. Je houdt je namelijk bezig met verschillende marketingactiviteiten zoals website optimalisatie, e-mailmarketing en/of social media. Natuurlijk hangt dit ook grotendeels af van wat jij leuk vindt en wat je wilt leren!

Wat doe je als stagiair op de afdeling Marketing, Communicatie & E-commerce?

Als stagiair Marketing, Communicatie & E-commerce draai je mee binnen het team E-commerce. Een groot deel van de werkzaamheden zullen afhankelijk zijn van de projecten die op dat moment spelen binnen het team. Denk bijvoorbeeld aan het optimaliseren van onze consumentenwebsites binnen het CMS-systeem, het opzetten van mailings en het onderhouden van social media kanalen.

Daarnaast is er uiteraard ruimte om eventuele opdrachten vanuit jouw opleiding te kunnen doen tijdens de stageperiode. Je wordt vanaf het begin goed begeleid en we zorgen er dan ook voor dat jij je competenties binnen je stageperiode kunt behalen met leuke en leerzame opdrachten. Want dat is immers de reden waarom jij stageloopt! We bespreken graag de mogelijkheden tijdens jouw sollicitatie.

Werkzaamheden

 • Onderstaand enkele werkzaamheden die je bij ons kunt uitvoeren. Echter, hangt het natuurlijk ook af van wat jij leuk vindt en wat je wilt leren:
 • Je bedenkt passende social media strategieën voor onze eigen merken en voert deze uit
 • Je werkt mee aan het opzetten van campagnes en voert hiervoor zoekwoordonderzoeken uit met tools zoals Semrush en Google Ads
 • Je denkt mee over het optimaliseren van onze websites zodat het conversiepercentage verhoogt wordt
 • Je bent wekelijks verantwoordelijk voor het opmaken en versturen van de interne nieuwsbrief via ons mailingssysteem
 • Je voert verbeteringen door op onze websites zodat klanten een betere ervaring hebben tijdens hun bezoek aan de website
 • Aan de hand van zoekwoordonderzoeken schrijf je SEO teksten voor onze websites om meer bezoekers te trekken

Gewenste profiel

 • Je volgt een HBO opleiding in de richting van Marketing, Communicatie of Media
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent communicatief sterk en werkt graag in teamverband
 • Je bent enthousiast, gedreven, leergierig en zelfstandig
 • Heb je al wat basiskennis opgedaan van social media, Google Analytics, Google Ads, e-mailmarketing of Photoshop? Dat is mooi! Zo niet, leren we je dit graag.

Wat bieden wij

 • Een stagevergoeding van €350,- per maand
 • Werken in een gezellig en jong team
 • Binnen het team krijg je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • Werken in een gloednieuw pand

Denk jij dat deze stage op je lijf geschreven is? Twijfel dan niet en bemachtig deze leuke en veelzijdige stageplek! Liever eerst eens vrijblijvend contact, om wat vragen te stellen? Neem dan contact met ons op.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Gimeg Nederland B.V.

Gimeg Nederland B.V.

Gimeg is een toonaangevende full service onderneming actief in de kampeer-, recreatie-, outdoor- en interieurmarkt. Met een modern 12.000m2 magazijn bevoorraden wij dagelijks vele afnemers in binnen- en buitenland. Van lokale campingwinkels tot grote retailerformules. De organisatie onderscheidt zich door haar brede assortiment kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken zoals o.a. Thule, Truma, Thetford en Milenco. Daarnaast versterkt Gimeg haar positie in de markt door het uitbouwen van haar eigen merken.

Met de merken Mestic, Travellife en Gimeg opereren wij met onze eigen product- en conceptvisie op de kampeer, outdoor en recreatiemarkt. Livn is het merk wat voornamelijk bij de DIY retailformules wordt verkocht en Cosi is gericht op de tuincentra en speciaalzaken in zowel de BeNeLux als ver daarbuiten.

We zijn dagelijks bezig met de vraag hoe we onze producten zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten. Van het ontwerpen van nieuwe producten tot het bedenken van winkelconcepten en het ontwikkelen van onze website; we zitten nooit stil. Hoewel we hard werken, is er altijd tijd voor een praatje of een lolletje tussendoor en op vrijdagmiddag genieten we van een drankje of een potje darten in onze kantine.

Bij Gimeg zijn ongeveer 70 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland met daarnaast ook een vestiging in Denemarken. In het najaar van 2022 heeft Gimeg Nederland zich gevestigd op een nieuwe locatie in Utrecht. Met dit gloednieuwe magazijn, kantoor en showrooms zijn we klaar voor de toekomst.

Behalve een unieke werkplek met een goede sfeer bieden we jou genoeg tijd om aan je stageverslagen te werken en natuurlijk een prima vergoeding voor je harde werk. Na het voltooien van je stage ga je naar huis met een bak aan ervaring!