Uitdagende MBO en HBO productie/redactie/AV stage beschikbaar in Almere!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Productie, Redactie en AV assistent
 • Wanneer
  Ingetrokken 4 - 26 weken 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 350 per maand
Taakomschrijving

Je krijgt tijdens deze stage een unieke kans om productioneel, redactioneel  of AV mee te helpen bij het maken van verschillende televisieprogramma’s voor diverse commerciële omroepen. Dit bedrijf is een kleinschalig bedrijf, waardoor je de kans krijgt om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken gedurende de stageperiode.

Werkzaamheden

Als stagiair bij dit bedrijf maak je deel uit van een divers en creatief team. Je houdt je voornamelijk bezig met productionele, redactionele  of AV werkzaamheden voor de programma’s, zowel op kantoor als op draaidagen. Je assisteert het team en begeleidt de gasten. Ook maak je callsheets en ondersteun je de producer waar nodig. Als redactie-assistent behoort ook research (van kandidaten) tot je werkzaamheden. En als AV assistent help je mee binnen het AV, waar je werkzaamheden voornamelijk bestaan uit voormontages maken.

Je ondersteunt dus het productieproces op alle fronten!

Gewenste profiel

Herken jij jezelf in dit profiel?

 • Je bent een derde- of vierdejaars student met een opleiding op het gebied van Media, Journalistiek, Communicatie of in de Groensector;
 • Je bent enthousiast, leergierig, oplossingsgericht en kan goed werken onder grote tijdsdruk;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je hebt een rijbewijs

je kan reageren via sollicatie@stokviscontent.nl

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Stokvis content

Stokvis content

Stokvis Content is in ruim twaalf jaar uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: televisieprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen (inclusief Videoland), branded content, roadshows, commercials en sociale media en online/Youtube content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen, inspireren en in beweging zetten.

De Grote Tuinverbouwing (SBS6), Lodewijks Groene Geluk (RTL4), De Grote Huisverbouwing (SBS6), Van Woonvilla naar Droomvilla (RTL4), De Mooiste Wegen (RTL4) Het Goede Buitenleven (RTL4), BeestenGeluk (SBS6) en Lodewijks Droomtuinen (RTL4) zijn voorbeelden van non-spot programma’s die we in nauwe samenwerking met onze partners maken.

Verder zijn we er trots op dat we samen met Prof. mr Pieter van Vollenhoven een bijzonder Omroep MAX natuurprogramma maken, Professors op Pad. Met Hans Dorrestijn, schrijver / cabaretier, produceren we een serie voor NPO2, Alleen op een Eiland, waarbij we natuur en taalkunst met elkaar verbinden. Toegevoegd aan deze reeks is de podcast serie Kerst met Dorrestijn. En we mogen het succesvolle Baardmannetjes niet vergeten, dit programma wordt niet alleen bekeken door vogelspotters, maar door een breed publiek, van jong tot oud. Voor de Publieke Omroep is Stokvis Content ook producent van Je Ouders in de Lik (AVROTROS) en In Het Ziekenhuis (NTR).