AI Solutions Developer stagiair gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
AI Solutions Developer
 • Wanneer
  Ingetrokken 12 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage Afstudeerstage
 • Salaris
  € 600 - € 750 per maand
  In deze positie ontvang je niet alleen een regulier salaris, maar ook een landmarkbonus voor elk succesvol afgerond project.
Taakomschrijving

Voor ons hoofdkantoor in Amersfoort zoeken wij per direct een AI Solutions Developer.

Werkzaamheden

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verkennen en implementeren van de mogelijkheden van generative AI, zoals ChatGPT, om de bedrijfsprocessen van dit bedrijf verder te automatiseren.

Gewenste profiel

Je hebt een relevante WO-opleiding afgerond of bijna afgerond, zoals Informatica of Data Science, en beschikt over aantoonbare kennis en interesse op het gebied van AI, machine learning en data-analyse. Daarnaast heb je sterke analytische vaardigheden en ben je in staat om complexe technische problemen op te lossen. Ervaring met programmeertalen zoals Python, R of Java is een vereiste, evenals kennis van cloud computing en ervaring met platforms zoals AWS, Azure of Google Cloud.

Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team zijn van essentieel belang. Je bent proactief, leergierig en kunt goed omgaan met veranderingen en uitdagingen. Daarnaast heb je een sterke drive om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van AI en ICT-management.

Wat bieden wij

In deze positie ontvang je niet alleen een regulier salaris, maar ook een landmarkbonus voor elk succesvol afgerond project.

Je zult rechtstreeks rapporteren aan de directie en een strategische rol vervullen bij het bespreken van automatiseringsvraagstukken en de mogelijkheden die verdere automatisering biedt om de marktpositie van Lab21 te versterken, zowel op het gebied van processen, commercie en marketing.

Als deze uitdagende rol je aanspreekt en je voldoet aan de gestelde eisen, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

lab21

lab21

Lab21 is de snelst groeiende omnichannel speler in de Nederlandse woninginrichtingsmarkt, met 15 winkels. Ons streven is om onze klanten een combinatie van vakspecialistische service en betaalbare prijzen te bieden. Als moderne retailorganisatie leggen we sterk de nadruk op het bieden van online ondersteuning voor onze fysieke winkels.

Met een breed en commercieel productportfolio, waarvan een deel in eigen beheer wordt geproduceerd en aangevuld wordt met producten van gerenommeerde merken, streven we ernaar om onze klanten een optimale productmix te bieden.

Onze efficiënte organisatiestructuur komt voort uit een strikte scheiding van functionaliteit tussen het hoofdkantoor en de winkels. Het hoofdkantoor richt zich met een hoog niveau van automatisering op alle backofficeprocessen, terwijl de winkels zich volledig bezighouden met commerciële activiteiten, ondersteund door een sterke centrale marketingafdeling. Onze verkopers zijn daardoor volledig gericht op de klant en worden volledig ontlast van logistiek, aftersales, service en coördinerende taken. Deze lean en mean aanpak maakt onze organisatie zeer schaalbaar en resulteert in lage overheadkosten, wat onze klanten in staat stelt om te profiteren van zeer scherpe prijzen en tarieven.

Lab21 maakt altijd gebruik van directe grootschalige inkoop bij de bron. Hierdoor verkorten we de waardeketen en vereenvoudigen we het proces, wat resulteert in interessantere prijzen voor onze klanten. In tegenstelling tot bouwmarkten zijn wij gespecialiseerd in de productgroepen die wij verhandelen. Onze inkoper, tevens directeur, beschikt over een hoog niveau van expertise op het gebied van supply chain, wat verder reikt dan dat van een jonge inkoper bij een internationale bouwmarktketen. Deze toewijding en kennis stellen ons in staat om de beste producten te selecteren en aan te bieden aan onze klanten.

Met bewuste keuzes voor B- of C-locaties houden we onze huurkosten laag, zodat onze klanten niet betalen voor onnodig hoge kosten. Bij Lab21 zeggen we: "De klant is geen koning, de klant is onze familie." We streven er altijd naar om de meest geschikte vloer te kiezen voor de klant, in plaats van simpelweg de duurste optie te verkopen.

Als innovatief bedrijf omarmt Lab21 de kracht van generative AI en data science om onze bedrijfsprocessen te optimaliseren en onze klanten een nog betere ervaring te bieden.

Wij geloven sterk dat goede dienstverlening gebaseerd is op betrouwbare informatie. Daarom investeren we aanzienlijk in ICT-systemen om onze service en communicatie met klanten te optimaliseren. Elke order wordt behandeld als een individueel project, met als doel de klant volledig te ontzorgen. Bij een verbouwing en/of verhuizing ervaart de klant al genoeg stress. Daarom zorgen wij ervoor dat de vloer en alle voorbereidende werkzaamheden goed worden gepland en "just-in-time" uitgevoerd. Dit vereist uitstekend projectmanagement en coördinatie, vooral omdat er vaak externe partijen zoals leveranciers en transporteurs bij betrokken zijn. Daarom blijven we investeren in continue procesoptimalisatie.

Bij Lab21 is een tevreden klant onze grootste voldoening, elke dag opnieuw.

Lab21 is ambitieus. We zien dat onze formule succesvol is en het aantal klanten jaar na jaar sterk groeit. We streven ernaar om de beste te zijn en te blijven in onze markt.