Meewerkstage Human Resources in hartje Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Stagiair HR
 • Wanneer
  September 2024 13 - 26 weken 32 - 40 uur per week
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 350 per maand
Taakomschrijving

Zoek jij een leuke en veelzijdige meewerkstage op onze HR-afdeling? Dan is Hunter Douglas de plek voor jou! Ons team kan jouw inzet en frisse blik heel goed gebruiken.

Werkzaamheden

Dit ga je bij ons doen:

We werken met een relatief klein team aan alle ontwikkelingen en behoefte op het gebied van Human Resources. Momenteel werken we hard aan het stroomlijnen van processen en richten we ons hierbij steeds meer op Europa, in plaats van alleen Nederland.

Een van onze vragen aan jou is ons te helpen met het opzetten van een onboardingprogramma, het verzamelen en vormgeven van veelgestelde vragen, om onze collega’s in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn. Ook help je ons met de letterlijke vertaalslag van onze procedures zodat ook onze nieuwe internationale collega’s goed worden geïnformeerd.

Daarnaast ondersteun je het team door het beantwoorden van allerlei vragen van medewerkers en teammanagers en schakel je makkelijk tussen verschillende werkzaamheden, zoals:  

 • in-, door– en uitstroom van (nieuw) personeel en de administratieve taken die daarbij komen kijken
 • het actief deelnemen aan diverse HR-projecten en -bijeenkomsten
 • het ondersteunen van de algehele HR administratie, Verzuim, Werving & Selectie

Kortom; een leuke en afwisselende stageplaats waar veel te leren valt! Alles wat we doen draagt bij aan onze professionalisering, dus een kritische blik wordt zeer gewaardeerd! Vanuit je opleiding zal je wellicht een opdracht of onderzoek moeten uitvoeren. We helpen en begeleiden je graag om samen met jou een uitdagende opdracht te formuleren die zowel voor jou als voor ons van toegevoegde waarde zal zijn.

Gewenste profiel

Wie ben jij?:

 • Je bent bezig met een Associate degree, HBO- of WO- opleiding op het gebied van Human Resource Management;
 • Je ben bereid tenminste 2 keer per week naar ons fantastische kantoor in hartje  Rotterdam te reizen;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij

Jouw unieke voordelen:

 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en leert in korte tijd alle facetten van ons personeelsbeleid.
 • Je krijgt de vrijheid ideeën aan te dragen om zo de interne bedrijfsvoering te verbeteren;
 • Je krijgt goede begeleiding en zal de opgedane kennis direct in de praktijk toe kunnen passen;
 • Een toffe werkplek met prachtig uitzicht, hartje Rotterdam
 • Een stagevergoeding;
 • Goede werksfeer in een gezellig team;
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Werken bij Hunter Douglas betekent werken bij dé wereldmarktleider in innovatieve raambekledingsproducten en belangrijk producent van innovatieve architectonische bouwproducten. De producten van Hunter Douglas zijn te vinden in miljoenen huishoudens en gebouwen over de hele wereld. Deze zijn te onderscheiden in twee productengroepen – zonweringproducten en bouwproducten. Hunter Douglas heeft een traditie opgebouwd waarin al meer dan 80 jaar baanbrekende producten worden ontwikkeld en vermarkt. Sinds de introductie van de eerste lichtgewicht aluminium jaloezieën in 1946 is Hunter Douglas toonaangevend in de sector met de ontwikkeling van kwalitatief hoge, innovatieve en op maat gemaakte raambekledingen voor huishoudelijk gebruik. Onze producten bieden oplossingen voor praktische alledaagse behoeften – van privacy tot lichtregeling en design.   

Word jij enthousiast van deze vacature? Dan horen wij heel graag van jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Hunter Douglas Europe B.V.

Hunter Douglas Europe B.V.

Werken bij Hunter Douglas betekent werken bij dé wereldmarktleider in innovatieve raambekledingsproducten en belangrijk producent van innovatieve architectonische bouwproducten.

Hunter Douglas heeft sinds haar oprichting in 1919 een geschiedenis en een cultuur waarin ondernemerschap centraal staat. Ondernemerschap gekoppeld aan kennis en vaardigheden is een succesformule. Goed verankerd in de organisatie vormt het de basis voor onze ontwikkeling en groei. Samen met een wereldwijde productie en distributie capaciteit resulteert dit in een unieke internationale aanwezigheid die ons in staat stelt om op onderscheidende wijze in te spelen op de veranderende vragen en behoeften van de markt en in het bijzonder van onze klanten.

De producten van Hunter Douglas zijn te vinden in miljoenen huishoudens en gebouwen over de hele wereld. Deze zijn te onderscheiden in twee productengroepen – zonweringproducten en bouwproducten. Hunter Douglas heeft een traditie opgebouwd waarin al meer dan 80 jaar baanbrekende producten worden ontwikkeld en vermarkt. Sinds de introductie van de eerste lichtgewicht aluminium jaloezieën in 1946 is Hunter Douglas toonaangevend in de sector met de ontwikkeling van kwalitatief hoge, innovatieve en op maat gemaakte raambekledingen voor huishoudelijk gebruik. Onze producten bieden oplossingen voor praktische alledaagse behoeften – van privacy tot lichtregeling en design.