Content & creatie stagiair(e) gezocht bij E-commerce bedrijf dit bedrijf in Amsterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Content & creatie stagiair(e)
 • Wanneer
  September 2024 17 - 30 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Meewerkstage
 • Salaris
  € 450 per maand
Taakomschrijving

Werken bij dit bedrijf betekent werken bij een jong bedrijf met grote ambities in de e-commerce.

dit bedrijf helpt kwalitatieve merken groeien in de wereld van online verkoop (e-commerce). Als strategisch partner vinden we de online succesformule van een bedrijf en voeren deze uit. Van verkoopstrategie tot verzending. Met slechts één partner weten onze klanten precies wat er speelt en houden ze altijd grip op hun merk.

Wat we dan precies doen? Wij adviseren, ontwikkelen strategieën en helpen ze het e-commerce landschap verder te verkennen. Wij zijn actief op een hele reeks marketplaces en discount websites en breiden dit netwerk voortdurend uit in binnen- en buitenland. Wij helpen onze klanten door hun assortiment met de juiste prijsstrategie online zichtbaar te maken. Maar daar houdt het niet op… Wij nemen de verkoop, logistiek, facturatie en klantenservice volledig uit handen. Kortom, dit bedrijf biedt een totaaloplossing voor klanten die geen tijd, energie of weinig online kennis hebben.

Werkzaamheden

Jij werkt volwaardig mee met het team en krijgt veel vrijheid. Zelfstandig werken en ondernemerschap zijn daarom belangrijk. Dagelijks onderhoud en verrijk je het assortiment op de Markplaatsen zoals …m, Blokker en  fonQ. Je bent medeverantwoordelijk voor om de content zo goed mogelijk neer te zetten, zowel visueel als tekstueel. Je leert op een breed vlak alles op het gebied van Marktplaatsen en de bijbehorende softwarepakketten. Je krijgt de kans om samen met ons hier  nog serieuzere kanalen van te maken.

Daarnaast begint onze eigen webshop About Home steeds beter te draaien en daar zijn we erg trots op!  Echter kunnen we hier nog  veel aan verbeteren en optimaliseren. Denk aan content creatie met bijvoorbeeld Adobe en e-mail marketing 

Het overige deel van de tijd zal je ons ondersteunen waar nodig en is er uiteraard ruimte voor onderzoek en persoonlijke ontwikkeling in het kader van je stage.

We zullen altijd proberen om de stage zo passend mogelijk te maken bij jouw interesses en behoeftes!

Gewenste profiel

 • Je bent in je 2e, 3e of 4e jaar van je studie op minimaal hbo-niveau
 • Je hebt een actiegerichte en ondernemende instelling 
 • Je krijgt energie van werken in een informele omgeving
 • Je kan goed zelfstandig werken en je hebt proactieve houding en houdt ervan verantwoordelijkheid te krijgen en te nemen
 • Je bent in bezit van een studenten OV of je woont in de buurt van Amsterdam

Wat bieden wij

 • Een informele en inspirerende werkplek in Amsterdam (West)
 • Een stagevergoeding van +/- €450,-
 • Kans om mee te bouwen aan een jong bedrijf en te leren van de uitdagingen die daar bij horen
 • Persoonlijke begeleiding/coaching
 • Gratis lunch en regelmatig een gezellige borrel

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel op deze vacature of stuur je C.V. en korte motivatie direct naar j.van.gunst@interloyal.nl

Je kunt mij ook bereiken via 085-071 2270. Hopelijk tot snel!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Interloyal

Interloyal

Interloyal; jouw groeipartner in e-commerce

Interloyal helpt kwalitatieve merken groeien in de wereld van e-commerce. Als strategische partner vinden we jouw online succesformule en voeren deze uit. Van verkoopstrategie tot verzending. Met slechts één partner weet je als bedrijf precies wat er speelt. Zo houd je altijd grip op je merk. Klaar om te winnen op het web?

Groeien zit in ons DNA
Wij wijzen je de weg in de wereld van online verkoop. Maar hoe ziet zo’n samenwerking met ons er precies uit? Daarbij staan teamwork, transparantie en groei centraal. Oh, en gezelligheid natuurlijk. We hebben onze werkwijze even kort voor je samengevat.

We kiezen voor teamwork
Teamwork is dreamwork! Daarom werken we niet voor onze klanten, maar mét onze klanten. We zijn je collega op het gebied van e-commerce. De mix van jouw kennis en onze kennis leidt tot een unieke online succesformule. Het doel? Een langdurige samenwerking waarbij we gaan voor online groei.

We bieden je alles in één
We focussen niet op één onderdeel van online verkopen, maar leveren je een kloppend totaalplaatje. Afhankelijk van de wensen kunnen we alles uit handen nemen. Van het verkoopplan tot de daadwerkelijke verzending.

We gaan voor groei
Kwalitatieve merken online laten groeien is ons grootste doel en kansen spotten onze tweede natuur. We gaan niet voor snel scoren, maar voor een solide lijn omhoog. Daarom maken we eerst doelstellingen en denken we vervolgens een passende salesstrategie uit. Met focus kom je verder.

We zijn lekker duidelijk
Tijdens onze samenwerking geef je werk uit handen, zonder het écht uit handen te geven. Dankzij een transparante werkwijze en heldere communicatie weet je altijd precies wat er speelt. Zo houd je ook online de controle over je merk.