Community Building en Office Management stage bij dit bedrijf Coworking in Amsterdam of Rotterdam

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
 • Wanneer
  September 2024 16 - 40 weken 32 - 40 uur per week
 • Waar
 • Opleidingsniveaus
  MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor WO-Master
 • Stagesoorten
  Afstudeerstage Meewerkstage
 • Salaris
  € 375 per maand
  Bespreek jouw wensen gerust met ons.
Taakomschrijving

Hoi! Wij zijn op zoek naar collega’s, specifiek naar gedreven Facility Management studenten die met ons willen werken op de leukste coworking locaties van Nederland! 

Wij zijn dit bedrijf, een Coworking Space in het centrum van Amsterdam en Rotterdam. We bieden ondernemers  fysieke panden op geweldige locaties, waaruit zij kunnen werken, samenkomen, leren en proosten! Het team van dit bedrijf werkt daarbij elke dag aan een warme en sociale sfeer, ontzorgt onze huurders op veel verschillende manieren en verbindt mensen aan elkaar zodat zij kunnen groeien.

Als student bij dit bedrijf kun je echt meedraaien met het team, krijg je veel vrijheid en ruimte om je eigen ideeën op te pakken en leer je hoe je als Facility Manager straks aan de slag kunt. Wij sluiten onze stages altijd aan op de wensen en interesses van onze collega-studenten.  We hebben projecten in de hoek van duurzaamheid, inkoop, klantenservice en tevredenheid, inrichting en ruimtebeleving en nog veel meer. Daarnaast draai je dagelijks mee in de operatie.

Solliciteren kan via … Graag ontvangen we jouw CV (optioneel) + motivatie. Je krijgt binnen 48 uur reactie van ons team!

Tot snel,

Team dit bedrijf

Youtube

Insta

Werkzaamheden

Elke dag is anders bij dit bedrijf, maar een ding is zeker. Samen met je collega's bouw je dagelijks aan een te gekke beleving van onze Dockers (onze huurders), terwijl je projecten oppakt die jou verder brengen. Het ene moment organiseer je een toffe community borrel, het volgende help je ons met een nieuwe social media campagne. Voor het einde van de dag check jij nog even of alles er tip top uitziet. Zo sta je met beide benen in de operatie terwijl je stappen maakt op tactisch en strategisch niveau.

Gewenste profiel

Als collega verwachten we van je dat:

- Je andere graag te hulp schiet.

- Geniet van energie om je heen in plaats van stilte.

- Graag initiatief neemt en zo jouw FM leiderschap skills verder ontwikkelt.

- Altijd om je heen kijkt vanuit een gastvrij oogpunt.

- Graag een praatje maakt, met bekende en nieuwe mensen.

Wat bieden wij

Wat mag je van ons verwachten?

- Jonge en dynamische cultuur

- Een takenpakket dat past bij jouw opleiding

- Actieve stagebegeleiding

- Gratis lunch

- Deelname aan teamuitjes

- Stagevergoeding

- De kans om jouw professionele netwerk op te bouwen.

Wil jij stage lopen in een jong team, in aanraking komen met dé start-up cultuur en elke dag binnen mogen lopen op onze prachtige locatie in Amsterdam of Rotterdam?

Dan willen wij van je horen! Stuur ons je CV en overtuig ons met een waanzinnige motivatiebrief.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

StartDock

StartDock

Wij zijn StartDock, een Coworking Space in hartje Amsterdam. Wij geloven dat je met gelijkgestemden een warme omgeving kunt creëren, waarin je elkaar kunt helpen om grenzen te verleggen. Wij zijn een Coworking Space, waarin enkel bedrijven zitten die elkaar verder helpen. Doordat wij de rechtstreekse concurrentie van iedere Docker (StartDock-huurder) buiten de deur houden, is StartDock de meest hechte community van bedrijven, die elkaar helpen groeien. Wij zijn op zoek naar een stagiair, wiens handen jeuken om samen het ideale ondernemersklimaat voor Dockers te bouwen.

Bij StartDock willen we dat onze start-ups natuurlijk groeien door veel samen te denken en te werken. StartDock zit vol met enthousiaste ondernemers die bereid zijn op hun kennis, gedachtes, middelen en netwerk te delen. Ook organiseren wij workshops, pitches en brainstormsessies om de ondernemers te steunen. Door dit alles krijg je een hele fijne werksfeer voor ondernemers.

Wil jij stage lopen in de ideale start-up omgeving, in aanraking komen met ondernemerschap, op de mooiste locatie in Amsterdam? Meld je aan om bij ons stage te komen lopen!